SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Taraftarı, Samsun Başkanını İmrendirdi

A- A+ PAYLAŞ

Turkcell Süper Ligi'nde son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla kümede kalma şansını riske sokan Samsunspor, teknik direktör Erdoğan Arıca ve ekibinin işine son verdi.

Kulüp binasında bugün bir basın toplantısı düzenleyen Samsunspor Kulüp Başkanı Adnan Ölmez, dün akşam yönetim kurulu toplantısında kan değişikliği yapmanın faydalı olacağı kanaatine vardıklarını, teknik direktör Erdoğan Arıca ile de görüşerek sözleşmeyi karşılıklı feshettiklerini açıkladı.

Erdoğan Arıca'ya tazminat ödenmeyeceğini, yeni teknik direktör ile anlaşana kadar takımı maçlara antrenör Besim Durmuş, Cüneyt Dumlupınar ve Hasan Şengül üçlüsünün hazırlayacağını belirten Ölmez, "Yeni teknik direktör arayışlarımıza hemen başladık. Portföyümüzde yer alan hocalarla tek tek temas kurup görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Heyecana gerek yok. Çok iyi karar vermemiz gerekiyor. Bize en fazla katkıyı sağlayacak bir teknik adamla anlaşmak için çabalıyoruz. Kalan 9 maçımızı en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Hak ettiğimiz bir durumda değiliz. Bunu elbirliği ile aşacağız. Futbol sonuç oyunudur. Sonucu alamazsanız yaptığınız fedakarlıklarını hiçbir anlamı kalmıyor" dedi.

Kalan 9 maçı en iyi şekilde değerlendirebilmek için top yekun bir seferberlik gerektiğini, Samsunspor'a gönül verenlerin takımına her türlü desteği vermesini beklediklerini ifade eden başkan Ölmez, "Kayserispor maçıyla çıkış yakalamak istiyoruz. Bunun için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu maçta taraftarlarımızın tribünleri doldurup takımını desteklemesini bekliyoruz. Kötü tezahürat bu takıma ihanettir. Maç başlar başlamaz futbolcuların, teknik heyetin, yönetimin aleyhinde tezahürat yapmanın hiçbir mantığı yoktur.

Geçen hafta Malatyaspor maçı kazanmışsa bunun tek sebebi taraftardır. Aynı şartlarda mücadele ettiğimiz Malatyaspor'un tribünleri tıklım tıklım doluydu ve taraftarı takımını 90 dakika hiç susmadan destekledi. Bizde taraftarlarımızdan takımına böyle destek olmasını bekliyoruz. Bunu yapsınlar yeter. Başka bir şey istemiyoruz. Bütün takımlar kendi sahalarında oynadıkları maça yüzde 60-70 avantajlı çıkıyor. Maalesef Samsunspor olarak biz bu avantajı yakalayamadık. Artık kalan maçlarımızda biz de bu avantajımızı kullanmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız