SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Tarsus'a Hazır

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatyaspor, Tarsus İdmanyurduspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Hasan Koç yönetiminde son çalışmasını gerçekleştiren Sarı-kırmızılı takım Cumartesi günü karayoluyla Tarsus'a gidecek.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran takımın forvet oyuncusu Ahmet Çetinkaya, "Hasan hocamız daha önceden takımı tanıyordu. Takımda hemen hemen bütün futbolcular kendisiyle çalıştı. Bu bize avantaj sağlıyor. Bizim geleceğimiz için önem taşıyan her şeyi söylüyor. Bizde bu doğrultuda elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Çetinkaya, hedefi olmayan bir takım olarak görünse de, hedeflerinin olduğunu ifade ederek, "Gençler olarak kendimizi geliştirip, daha büyük takımlarda oynamak istiyoruz. Bunun içinde çok çalışıyoruz. İyi oyunumuzu skora da yansıtmak istiyoruz. Tarsus İdmanyurduspor maçından da iyi bir skorla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Takım kaptanı Mehmet Yoldaş ise, "Tarsus İdmanyurduspor iyi bir takım, hedefleri var. Biz de kazanmak için elimizden gelenin en iyisini sahada ortaya koymaya çalışacağız. Malatyaspor'a yakışan şekilde mücadele edeceğiz. Kazanmak için gideceğiz. Takım iyi futbol oynuyor ve iyi mücadele ediyor. Tarsus'a umutlu gidiyorum, istediğimizi alacağız" ifadesine yer verdi.

Bu arada Pazar günü Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak olan maçı Kütahya bölgesi klasman hakemlerinden Hasan Küpeli'nin yöneteceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız