SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Tesisten de Çıkıyor!

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından olan ve önümüzdeki sezon Yeni Malatya Spor adını taşıyacak olan Malatya Belediyespor, Orduzu Pınarbaşı'ndaki Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri’ne taşınacak.

TFF 3. Lig’den TFF 3. lig’e çıkan ve bu yılki hedefini Bank Asya 1. Lig olarak belirleyen Yeni Malatya Spor, tesis yetersizliği nedeniyle bir süre önce görüşmelere başlamıştı. Bu doğrultuda Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatyaspor yönetimi ile bir görüşme yaparak, Yeni Malatya Spor ile tesis değişikliği konusunda ön protokol imzaladı. Buna göre, Yeni Malatya Spor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde bulunan Nurettin Soykan Tesislerine, Malatyaspor ise, Yeşiltepe’de bulunan Yeni Malatya Spor tesislerine taşınacak.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, iki kulüp arasında gerekli görüşmelerin yapıldığını tesis değişikliğinin kısa sürede gerçekleşeceğini söyledi. Yiğit, Malatya’nın iki güzide kulübünün ortaklaşa hareket ettiğini kaydederek, “Tamamen iyi niyet çerçevesinde bir karar alındı. Yeni Malatya Spor’un hedefleri doğrultusunda tesis değişikliğinin daha iyi olacağı kararına varıldı. Tabi bunun yanında Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’da Malatyaspor’u göz ardı etmeyeceklerini kaydetti. Bu bizler için mutluluk verici bir durum. Her iki takımda Malatya futbolu adına büyük önem taşıyor. Polemiklere yer vermeden ortaklaşa hareket edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız