SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Toplanıyor!

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatyaspor'da Mustafa Taşar teknik sorumlu olarak göreve başladı. Sarı-kırmızılı takım, Cuma akşam saatlerinde toplanarak, ilk çalışmasını yapacak.

Malatyaspor Kulüp Müdürü Ahmet Turan Yılmaz'ın ricasıyla görevi kabul ettiklerini ifade eden Mustafa Taşar, Malatyaspor'un bu duruma düşmesini kabullenemediklerini ve görevi seve seve kabul ettiklerini söyledi.

Taşar, "Malatyaspor için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışacağız. Bugün itibariyle çalışmalara başladık. Geçen sezondan kalma 15 futbolcumuz var, bunun yanında süper gençlerden 7-8 oyuncuyu çağırdık ve takım belirli bir şekil aldı. Malatyaspor, futbol olduğu sürece bence her zaman olmalı ve olacak. Biz en iyi şekilde görevimizi yerine getireceğiz. Hedeflerimiz açısından şu anda bir şey söylemek çok zor. Kulübün işlevinde önemli ayrıntılar var. Bu sorunları giderebilirsek, mutlaka bu takım bir yerlere gelecektir. Şu anda küçük sorunlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Cuma günü saat 15.00'de bütün futbolcularla bir toplantı yapacağız ve 18.00'de antrenman yapacağız" dedi.

Malatyaspor'un manevi gücü olduğunu ve takımın Türkiye genelinde potansiyeli yüksek bir takım olduğunu söyleyen Taşar, "Futbolcularımıza da buranın büyük bir camia olduğunu söyledik. Takımda çok sorun olduğunu biliyoruz. Ama geçmiş dönemde takımda oynamış oyuncularımız var. Futbolcu sayısı olarak iyi bir potansiyel var. Maddi sıkıntıların da üstesinden gelinecektir. Güven ortamının bir an önce oluşup, iyi bir yönetim oluşursa ben daha iyiye gideceğimize inanıyorum. Bence futbolcular bulunduğumuz ortam içerisinde bunun farkındalar. Ekonomik sorunlar da zaman içerisinde çözülecektir. Malatyaspor birçok zorluğu yaşadı. Elimizdeki mevcut kadro iyi bir potansiyele sahiptir. Ben maddi sorunların da büyüklerimiz tarafından çözüleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Çalışmalara geç kalınsa bile Malatyaspor'un sahaya çıkmak zorunda olduğunu ifade eden Taşar, "İlk etapta sporcuları çağırdık. Şu an itibariyle yarısından çoğu burada ve geriye kalan futbolcular da yarın burada olacak. Bir hafta burada çalışacağız ve bundan sonra da turnuvalara katılıp, maç eksiğimizi gidermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız