SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Transferde Hız Kesmiyor...

A- A+ PAYLAŞ

Transfer çalışmalarını büyük bir sessizlikle yürüten Malatyaspor yaklaşık bir aydır peşinde olduğu Sakaryaspor’dan Aytaç Ak ve Altay'ın genç yıldızı Ramazan Kahya'nın transferine son noktayı koydu...

Sarı-Kırmızılı ekip, birçok kulübün transfer listesinde yeralan ve bir ara transferi çıkmaza giren Sakaryaspor’un başarılı ismi Aytaç Ak’ı ikna etmeyi başardı... Başkan Hikmet Tanrıverdi’nin bizzat yürüttüğü pazarlıklarda Aytaç Ak, 5 yıl boyunca Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi kabul etti.

Akdeniz Oyunları’ndaki performansıyla transfer borsasının önemli isimlerinden olan Ramazan Kahya da Malatyaspor’u tercih eden bir başka sporcu oldu. Altay’ın başarılı yıldızı, “Malatyaspor’u gelecek yıl ilk 5 içinde yer alacak bir kulüp olarak gördüğüm için tercih ettim” dedi.

Başkan Tanrıverdi ise yaptığı açıklamada; “ Bu sene ligin en iddialı takımlarından biri olma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene ayrıca Malatyaspor bir kabuk değişimi içinde... Takımı bir taraftan gençleştiriyor, diğer taraftan da önemli ve tecrübeli oyuncuların transferi ile güçlendiriyoruz. Genç yetenekli oyuncularımız gerek Malatyaspor’a gerekse milli takımımıza uzun yıllar hizmet edecek... Ve inanıyoruz ki bu sene herkes Malatyaspor’u konuşacak” dedi. Tanrıverdi, Aytaç Ak ve Ramazan Kahya’nın transferleri ile defanstaki sorunlarının tamamen sona erdiğini de ileri sürdü.

FOTOĞRAFLAR:Aytaç Ak - Hakan Aslantaş- Ramazan Kahya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız