SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor, Turnuvanın İlk Maçında Yenik..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Davras Kupası’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı ilk maçı 2-0 kaybetti. Karşılaşmaya Bora-Serkan Bensol-Mehmet Budak-Aytaç Ak-Ramazan Kahya-Mehmet Albayrak-Hakan Söyler-Celil Sağır-Serdar Samatyalı-Atilla Birlik ve Taner Demirbaş onbiriyle başlayan Malatyaspor, ikinci yarıda Taylan, Ulaç, Uğurtan, İlhan Var’ı oyuna soktu.

Isparta'da bu yıl ilk kez düzenlenen Davraz Kupası'nda, günün ikinci maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ilk dakikalarda bulduğu golle 1-0 öne geçti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarının 60. dakikasında Malatyaspor, penaltı kazanırken, atışı kullanan Taner, penaltıdan yararlanamadı. 73. dakikada Volkan ile bir gol daha bulan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Turnuvanın diğer maçında Eskişehirspor Uşakspor’u 3-0 yendi.

Kupanın kalan maçlarının programı şöyle:

3 Ağustos
Saat: 15.30'da İstanbul BŞB - Uşakspor
Saat: 17.30'da Malatyaspor - Eskişehirspor

5 Ağustos
Saat: 15.30'da Malatyaspor - Uşakspor
Saat: 17.30'da İstanbul BŞB– Eskişehirspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız