SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Üç Golle Üçüncü...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Almanya’da düzenlenen turnuvayı üçüncülükle kapattı. Son maçta Slovenya’nın FC Zenec takımıyla karşılaşan Malatyaspor, 1-0 yenik duruma düşmesine karşın mücadeleyi elden bırakmadı ve üstün bir oyunla hak ettiği bir galibiyet aldı:3-1

200 civarında Malatyaspor taraftarının izlediği karşılaşmada zaman zaman gergin anlar yaşandı. Malatyaspor’un ikinci golünden önce oyuncularına faul yapıldığını ileri süren Zenecliler hakeme büyük tepki gösterdiler.

Sloven ekip sert bir oyun sergiledi. Yapılan faullere Malatyaspor oyuncuları tepki gösterince hakem pozisyonlara müdahale etmek zorunda kaldı.

İkinci yarıda oyuna giren Bülent Akın, topla ilk buluşmasında kendisine sarılıp yere düşüren Darko’ya vurunca kırmızı kart gördü. Bu dakikada oyuncular birbirine girerken, Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ile antrenör Mustafa Gülen sahaya girip ortamı sakinleştirdiler.

Zenec, Malatyaspor 10 kişi kaldıktan sonra ciddi pozisyonlar yakaladı. Ancak sahaya kaptan olarak çıkan Fevzi başarılı bir maç çıkarıp, mutlak birçok pozisyonda gole vermedi ve galibiyetin baş mimarı oldu.

Mehmet Albayrak’ın ikinci yarıda attığı bir şut direkten döndü.

Stad: Aschaffenburg Schönbusch

Hakemler: Vilsmaie, Reibold, Volk.

Malatyaspor: Fevzi Tuncay, İbrahim Kargbo, Eren Aydın, Aytaç Ak, Hakan Söyler, Güngör Tuğcu (Dk. Bülent Akın), Hakan Aslantaş, Bilal Kısa, Toth Balazs, Okan Yılmaz (Dk. 65 Taner), Mehmet Albayrak.

Yedekler: Ergun Cengiz, Ramazan Kahya, Bülent Akın, Vedat Taşdemir, Igor Nascimento, Taner Demirbaş, Bora Körk.

FC Senec: Jan Novota, Ivan Pecha (Dk. 45 Stane), Lubomir Michalik, Lubobir Guldan, Jan Marcin, Vladimir Roznik (Dk. 45 Darko), Radoslav Bela (Dk. 45 Papaj), Matej Kovac (Dk. 63 Anane), Erik Takac, Marek Petricko (Dk. 45 Okocha), Harsanyi Zoltan.

Yedekler:Jan Slovenciak, William Anane, Okocha Awudu, Stano Angelovic, Jan Papaj, Darko Matic, William Dogbe.

Goller: Dk. 10 Zoltan (Zenec), Dk. 30 Bilal Kısa, Dk. 41 Balazs, Dk. 89 Taner (Malatyaspor)

Sarı Kartlar: Eren, Hakan Söyler, Toth (Malatya), Novota, Roznik, Darko (Zenec).

Kırmızı Kart: Bülent Akın.

Maçtan Önemli Anlar

3. dakikada Toth’un kullandığı serbest atışı kaleci yumrukla karşıladı.

5. dakikada Roznik’in sağdan ortasına Michalik yay üzerinden kafayı vurup topu auta attı.

10. dakikada Zenec öne geçti. Kovac havadan savunmanın arkasına bir top attı, Harsanyi boş durumda düzeltip sert ve düzgün bir vuruşla golü attı:0-1

12. dakikada Okan’ın sürüklediği atakta bu oyuncu boş durumda bekleyen Mehmet Albayrak’ı gördü, Mehmet kötü bir vuruşla topu üstten auta attı.

15. dakikada Güngör’ün pasına hareketlenen Bilal bir anda Novota ile karşı karşıya kaldı, kaleci açısını daraltınca sağ çapraza yönelen Bilal bekletmeden iyi bir vuruş çıkardıysa da top yandan dışarı çıktı.

30.dakikada Malatyaspor eşitliği sağladı. Sağ çaprazda kazanılan serbest atışı Bilal sert bir vuruşla kaleye yolladı, Aytaç geriden gelip kafa vurmak istedi, dokunamadı, top doğrudan filelere gitti: 1-1

40. dakikada Roznik’in 25 metreden attığı şutu Fevzi elinden kaçırdı, top kornere çıktı.

41. dakikada Malatyaspor öne geçti. Orta alan mücadelesinde yan hakem faul işaret ederken, orta hakem devam dedi. Güngör’ün kaçırdığı Mehmet Albayrak sağ kanattan kesti, Toth ön direğe hareketlenip sağ ayağıyla vurdu ve golü attı:2-1

44.dakikada Güngör’ün ortasını Albayrak uygun durumda dışarı attı.

45. dakikada Okan’ın pasıyla ceza alanına giren Bilal, çaprazdan sert vurup topu dışarı attı.

47. dakikada Mehmet Albayrak Okan’dan aldığı pasla sağ çaprazdan sert vurdu, kaleciyi geçen top çataldan döndü, Okan yay üzerinde bekletmeden tamamladı, top az farkla yandan dışarı çıktı.

49. dakikada Bilal’ın serbest atışı üstten dışarı çıktı.

70. dakikada Darko’nun pasında Okocha Fevzi ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu, Fevzi topu karşılayıp mutlak golü önledi.

71. dakikada Darko’nun frikiği savunmaya çarptı, ama yanılmayan Fevzi yatarak topu kontrol etti.

75. dakikada Michalik’in kornerden gelen topa attığı kafayı Fevzi tekrar kornere tokatlayıp gole izin vermedi.

81. dakikada Bilal’ın ortasına Aytaç’ın kafası kalecide kaldı.

87. dakikada Okocha ceza alanında Fevzi ile karşı karşıya kalıp vurdu, Fevzi yine gole izin vermedi.

89. dakikada Malatya galibiyeti perçinleyen golü buldu. Toth Balazs’ın savunma arkasına attığı topu rakibin kontrol etmesi beklenirken depar atan Taner ceza alanına kalesini terk edip yatarak topu karşılamaya çalışan kalecinin üzerinden golünü attı:3-1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız