SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Ümit Kayıhan'la Anlaştı

A- A+ PAYLAŞ

Ziya Doğan'ın görevinin sona erdirilmesinin ardından Malatyaspor'un teknik direktör olarak Ümit Kayıhan'la anlaşma sağladığı bildirildi. Kayıhan, bu akşam Malatya'ya geliyor. Kayıhan'ın teknik kadrosunda biri eski Malatyaspor'lu futbolcu olmak üzere 3 antrenör yeralıyor..

BU SABAH ANLAŞMA SAĞLANDI..
Takımdaki "kötü gidiş" nedeniyle yönetim kurulunun yollarını ayırdığı Ziya Doğan'ın yerine teknik direktör arayışını sürdüren Malatyaspor'un, Doğan'ın ayrılmasıyla birlikte görüşmelere başladığı Ümit Kayıhan'la bugün sabah saatlerinde anlaşmaya vardığı bildirildi. Kayıhan'la 1.5 yıllık sözleşme yapılacağı öğrenildi.

Ümit Kayıhan'ın teknik ekibinde yardımcı antrenörler olarak Murat Özduran ve Muharrem Gürbüz'ün yanı sıra kaleci antrenörü olarak da Malik Gençalp'ın yeraldığı, bu isimlerle de sözleşme yapılacağı bildirildi. Bu ekipte yeralan isimlerden Malik Gençalp, Malatyaspor'un 1. ligdeki ilk döneminde sarı-kırmızılı takımın kaleciliğini yapmıştı.

Malatyaspor'un mevcut kadrosundaki 7 futbolcunun, daha önce çeşitli takımlarda Kayıhan'la birlikte çalışan isimler olduğu, Kayıhan'ın bu durumu bir avantaj olarak değerlendirdiği belirtildi.

Kayıhan ve ekibinin, bu akşam uçakla Malatya'ya gelecekleri, Çarşamba gününden itibaren takımı Çaykur Rize maçına hazırlayacakları, bugün ise sarı-kırmızılı futbolcuların PAF takımı teknik direktörü Mustafa Taşar yönetiminde çalışacakları öğrenildi.

Bu arada, Ziya Doğan'ın görevden ayrılmasının ardından, kaleci antrenörü Hakan Polat'ın da Malatyaspor'daki görevini bıraktığı bildirildi.

YENİ TEKNİK KADRO..
Teknik direktör: Ümit KAYIHAN:
Doğum Tarihi: 28/02/1954 (İzmir)
Oynadığı Kulüpler: Altay, Göztepe, Altınordu, Kuşadasıspor, Eskişehirspor
Çalıştırdığı Kulüpler: Göztepe, Altay, Karşıyaka, Altınordu, Denizlispor, Antalyaspor, Erzurumspor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Ankaragücü.

Yardımcı antrenör: Muharrem GÜRBÜZ
Doğum Tarihi: 24/08/1957 (İzmir)
Oynadığı Kulüpler: Diyarbakırspor, Rizespor, Altınordu, Karşıyaka, Göztepe, İzmirspor
Çalıştığı Kulüpler: Altınordu, Göztepe

Yardımcı antrenör: Riyaz Murat ÖZDURAN
Doğum Tarihi: 23/03/1967 (İzmir)
Oynadığı Kulüpler: Karşıyaka, Altınordu, Altay, Bakırköyspor, Sakaryaspor, Aliağa, Gaziemir
Çalıştığı Kulüpler: Göztepe

Kaleci Antrenörü: Malik GENÇALP
Oynadığı Kulüp: Adanaspor, 1984-1987 yılları arasında Malatyaspor,
Çalıştığı Kulüpler: Vestel Manisaspor, Denizlispor..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız