SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor USA İkinci Maçını da Kazandı

0
Güncellendi - 2017-09-18 13:20:30
Malatyaspor USA İkinci Maçını da Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Amerika Cosmopolitan 1. Ligi ekiplerinden Malatya USA, ligin ikinci haftasında Sorting Astoria FC takımını 3-0 yenerek, ligde ikide iki yaptı.

Ligin ilk maçında gecen sezon ligi ikinci olarak bitiren Brishna takımını 7-0 yenerek, sezona muhteşem bir başlangıç yapan Malatya USA, ikinci haftada da hız kesmedi. Sarı kırmızılılar, ligin ikinci haftasında Sporting Astoria FC takımını deplasmanda 3-0 yenerek, ikide iki yaptı.

Teknik direktörlüğünü Ümit Karan’ın yaptığı Malatyaspor USA’ya galibiyeti getiren golleri 23 ve 62’nci dakikalarda Engin Baytar ile 72’nci dakikada İsmail Gül kaydetti.

ZİRVE SARI KIRMIZI

Ligde geride kalan iki hafta sonunda 6 puan toplayan Malatyaspor USA, liderliğini sürdürdü. Sarı kırmızılılar, iki haftada 10 gol kaydederken, kalesinde gol görmedi.

Malatyaspor USA’yı 6 puanlı bir başka takım Manhattan Celtic takımı takip etti. Manhattan Celtic, iki hafta sonunda 11 gol kaydetti, 5 gol yedi.

ENGİN BAYTAR ŞOV YAPIYOR

Ligin ilk haftasında Brishna takımını 7-0 yenen Malatyaspor USA’da tecrübeli futbolcu Engin Baytar, 4 gol atarak yıldızlaşmıştı.

Ligin ikinci haftasında da hızını kesmesen Baytar, 2 gol kaydederek, lige ilk iki haftada 6 gole imza attı.

Malatyaspor USA, ligin üçüncü haftasında sahasında FC Spring Valley takımıyla karşı karşıya gelecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Sizleri.tebrik.ediyorum.yolunuz. acik.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogansehirli (6 yıl önce)
    Bu selvi boylu kaleciyle gol yemediklerine göre defans hattı taş gibidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya vatandasi (6 yıl önce)Dogansehirli isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (6 yıl önce)
    Biraz dikkat etsinler, maçlara 12 kişi çıktıklarını amerikalılar çakabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehir Rengarenk (6 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    DOĞRU TESPİT:-)
    0
    0
    Yanıtla