SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor USA Lider Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Amerika Cosmopolitan 2. Ligi Kuzey Grubu’nda mücadele eden Malatyaspor USA, ligin 11.haftasında NYPD FC'yi 6-3 yenerek zirveye yerleşti.

  Grupta zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Malatyaspor USA deplasmanda NYPD FC'ye konuk oldu. Flushing Meadow Field 8'de oynanan karşılaşmayı Malatyaspor USA Akhtam Khamrokulov (3), Ronald Kufoin (2) ve Kemal Gürel'in golleriyle 6-3 kazanarak, puanını 25'ê çıkarttı ve zirveye yerleşti.

  Malatyaspor USA'nın başkanı Teoman Mutlu, ligde iyi bir gidişatlarının olduğunu ifade ederek, ligde kalan haftalarda da istedikleri sonuçları alıp, şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi.

  Amerika’da mücadele ettikleri ligde şampiyon olup, kupayı gurbetçi Türklerle birlikte ünlü Times Meydanı’nda kaldırmak istediklerini dile getiren Mutlu, "Malatya ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ediyoruz" dedi.

  Geçen sezon takımın altyapısını kurmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını, bu sezon ise hedefe oynayan bir takım kurduklarını anlatan Mutlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tesis ve futbolcularla ilgili bir dizi çalışmalar yaptık. Altyapıda önemli çalışmalarımız oldu. Bu sezonda Amerika Cosmopolitan Ligi’ne katıldık. 1923 yılından beri faal olan bir lig ama Amerika’da futbol daha yeni yeni oturuyor. Lig sistemi çok farklı, Türkiye veya Avrupa gibi bir sistemleri yok. Liglerin kendi patronları var. Biz Amerika Cosmopolitan Ligi’ne kayıt yaptırdık. Ligde şuana kadar iyi bir gidişat yakaladık. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimiz Amerika’da ünlü Times Meydanı’nda kırmızı merdivenler var, orda Türklerle beraber bu kupayı kaldırmak. İnşallah kalan haftalarda da istediğimiz sonuçları alıp, hedefimize ulaşacağız" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Guven (6 yıl önce)
    İlgili ligin sitesinde 25 mart tarihi itibari ile 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi , toplamda 19 puan ile 4. sırada olduğu yazılı.
    0
    0
    Yanıtla