SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor USA Son Maçını Farklı Kazandı

0
Güncellendi - 2017-10-23 16:38:26
Malatyaspor USA Son Maçını Farklı Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Amerika Cosmopolitan 2. Ligi Kuzey Grubu’nda mücadele eden Malatyaspor USA, kupa maçından aldığı galibiyetin ardından sahasında Bronx Supreme FC’yi farklı yenerek, ligde de kaldığı yerden yoluna devam etti.

ABD Eyaletler Kupasında Connecticut eyalet takımı Tumi FC’yi 3-1 yenerek, kupada bir üst tura yükselen Malatyaspor USA, ligin altıncı haftasında sahasında Bronx Supreme FC’yi konuk etti. Sarı kırmızılılar, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 6-2 kazanarak, puanını 15’e çıkarttı. Malatyaspor USA’ya galibiyeti getiren golleri Engin Baytar (3), Can Aydoğan, Mustafa Güllüce ve Kemal Gürel kaydetti.

SARI KIRMIZILILAR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Teoman Mutlu ile Serkan Mutlu kardeşlerin kurduğu Malatyaspor USA, Amerika Cosmopolitan 2. Ligi Kuzey Grubu’nda fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Ümit Karan’ın teknik patronluğunda yoluna devam eden Malatyaspor USA, ligin altıncı haftasında sahasında Bronx Supreme FC’yi 6-2 mağlup ederek, ligdeki beşinci galibiyetini aldı ve puanını 15’e yükselterek, liderliğini sürdürmesini bildi.

Ligde geride kalan 6 haftada 5 galibiyet, 1 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda iyi gidişatını sürdürüyor. Sarı kırmızılıların en büyük hedefi ise MSL’e yükselerek, Amerika’da Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek.

Altyapıya da büyük yatırım yapan Mutlu kardeşlerin ilk hedefi Amerika Cosmopolitan 2. Ligi’nde şampiyonluğa ulaşarak, kupayı ABD’nin en ünlü meydanı olan Times Meydanı’nda kaldırmak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Sizleri.tebrik.ediyorum.ve.gurur.duyoruz
    0
    0
    Yanıtla