SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor USA Liderliğini Sürdürdü

0
Güncellendi - 2017-10-09 20:57:03
Malatyaspor USA Liderliğini Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Amerika Cosmopolitan 2. Ligi Kuzey Grubu’nda mücadele eden Malatyaspor Usa, ligin beşinci haftasında Central Park Rangers Reds takımını deplasmanda 4-2 mağlup etti.

Ligin dördüncü haftasında deplasmanda KidSuper Samba AC takımına 6-5 mağlup olan Malatyaspor USA, ligin beşinci haftasında Randalls Island Field 84 Stadı’nda karşılaştığı Central Park Rangers Reds’i 4-2 mağlup ederek, 12 puana yükseldi.

Central Park Rangers Reds karşısında iyi bir performans ortaya koyan sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 26 ve 63. dakikalarda Engin Baytar, 42. dakikada Hami Baytar ve 72. dakikada İsmail Gül kaydetti.

Malatya USA Başkan Yardımcısı Serkan Mutlu, ligin iddialı ekiplerinden Central Park Rangers Reds’i deplasmanda 4-2 yenerek, önemli bir galibiyet aldıklarını ve liderliklerini sürdürdüklerini ifade etti.

Mutlu, ligin dördüncü haftasında KidSuper Samba AC deplasmanında şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, “Geçen hafta yol kazasına uğramıştık. Bunu telafi edeceğimizi söylemiştik. Central Park Rangers Reds karşısında bu telafiyi yaparak liderliğimizi sürdürüyoruz” dedi.

İyi bir takım olduklarını kaydeden Mutlu, “Hedefimiz şampiyonluk ve bu hedef doğrultusunda mücadelemizi sürdürüyoruz. Özveriyle çalışıyoruz. Ligde 5 hafta geride kaldı ve aldığımız 4 galibiyetle liderliğimizi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kalan haftalarda da istediğimiz sonuçları alarak, mutlu sona ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

MALATYASPOR USA ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU

Malatyaspor USA,  Amerika Cosmopolitan 2. Ligi Kuzey Grubu’nda deplasmanda Central Park Rangers Reds takımını 4-2 mağlup ederek, puanını 12’ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Ligde geride kalan 5 haftada 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 12 puan ve gol averajıyla zirvede yer alıyor. Sarı kırmızılılar, geride kalan 5 haftada rakip ağları 24 kez havalandırırken, kalesinde 9 gol gördü.

Malatyaspor USA’yı grupta 12 puanlı Manhattan Celtic takip ediyor. Manhattan Celtic, geride kalan 5 haftada 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alırken; 23 gol attı, 11 gol yedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Emegi.gecenlere.tesekkurler.yonetimi.kutluyorum
    0
    0
    Yanıtla