SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor USA'ya Tacik Golcü

0
Güncellendi - 2017-12-05 22:56:41
Malatyaspor USA'ya Tacik Golcü
A- A+ PAYLAŞ

 Amerika Cosmopolitan 2. Ligi Kuzey Grubu’nda mücadele eden Malatyaspor USA, 28 yaşındaki Tacikistanlı forvet oyuncusu Akhtam Khamrakulov’u kadrosuna kattı.

  Bu sezon mücadele ettiği grupta şampiyon olmak isteyen Malatyaspor USA, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı kırmızılılar, Tacikistanlı 28 yaşındaki milli forvet Akhtam Khamrakulov’u kadrosuna katarak, hücum hattını daha da güçlendirdi.

  Ümit Karan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna bir dönem Evkur Yeni Malatyaspor’un da formasını giyen Bülent Akın’ı getiren Malatyaspor USA, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda 28 yaşındaki Tacikistanlı milli forvet Akhtam Khamrakulov’u kadrosuna dahil etti.

  Kulüp başkanı Teoman Mutlu, şampiyonluk hedefiyle çıktıkları yolda kadrolarını daha da güçlendirdiklerini ifade ederek, bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini ifade etti.

  Mutlu, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, “Lig’de iyi bir ivme yakaladık. İyi gidiyoruz ve bu iyi gidişi sürdürüp, şampiyon olmak istiyoruz. Hedefimiz Amerika’da ünlü Times Meydanı’nda kırmızı merdivenler var, orda Türklerle beraber bu kupayı kaldırmak. Biz yönetim, teknik heyet ve futbolcularla buna inandık” dedi.

  Malatyaspor USA daha öncede Sivasspor'un eski futbolcusu Djam Ronald Kufoin'u kadrosuna katmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız