SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Van'a Hazırlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor, Belediye Vanspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Orduzu Pınarbaşı Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'nde, teknik sorumlu Mehmet Duman ve kaleci antrenörü Süleyman Kale yönetimindeki antrenmana 17 futbolcu katıldı. Çalışmalar öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan genç kaleci Önder Biçer, Malatya kamuoyundan kendilerine güvenerek, destek vermelerini istedi. Genç kaleci, Elazığspor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Elazığspor maçında genç bir ekip olmamıza rağmen iyi bir mücadele örneği gösterdik. Kamuoyunda bize karşı beklentiler olumsuz yöndeydi. Bunu terse çevirdiğimiz için mutluyuz. Maça başladığımızda da iyiydik. Elazığspor, genç bir ekip olmamız nedeniyle bizden çekiniyordu. Nitekim iyi de oynadık, oyunun başında iki net pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Maçın 8. dakikasında haklı bir penaltı pozisyonuyla geriye düştük. Maçın seyri de değişti. 10 kişi olmamıza rağmen ilk yarı iyi oyunumuzu sürdürdük ama ikinci yarıda direncimiz düştü. Sonuçta 3-0 maçı kaybettik. Ama ben inanıyorum ki, bu ekip daha iyi şeyler yapacaktır" dedi.

"MALATYA KAMUOYU BİZE GÜVENSİN"
Önder, genç bir ekip olduklarını kaydederek, "Malatya kamuoyundan bizlere inanıp, destek olmalarını bekliyoruz. Genç bir ekibiz ama ne olursa olsun Malatyaspor büyük bir camia ve büyük bir kulüp. Bizlere destek çıksınlar ve arkamızda dursunlar. Bizlere sahip çıkarlarsa, bu gençler ilerde Malatyaspor'un kurtuluşu olacaktır" diye konuştu.

"MALATYA'YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ"
Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyleyen genç kaleci, "Bizim bu saatten sonra çıkıp, sahada en iyi mücadeleyi vererek, Malatyaspor formasının hakkını vermek olacak. Onurlu bir mücadele vereceğiz. Maç kazanma ya da puan alma gibi bir düşüncemiz yok. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapıp, Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız