SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Yenemiyor: 0-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, yeni yönetiminin ardından huzura kavuştuğu dönemde kendisinden puanlar bekleyen taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Boluspor karşısında zaman zaman ayakta durmakta güçlük çeken oyuncularıyla mücadele ederken, sahanın en kötüleri olarak Atilla, Mahmut Acar ve Taner dikkat çeken oyuncular oldular. Serdar'ın çabası Malatyaspor'un maçı döndürmesine yetmedi. Eksik bir kadroyla gelen Boluspor, ilk yarıda daha etkiliydi. Boluspor ilk yarıda bir penaltılarının da verilmediği itirazında bulundular. Malatyaspor adına oyunun en önemli anı, 89. dakikada Serdar'ın sağ çaprazdan attığı şutun direkten dönmesi oldu. Karşılaşmayı Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaaddin Örsal da izlediler. Komutanların eşleri de tribündeydi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Yıldıray Arslan, Utku Yılmaz, Mehmet Metin, 4. hakem Barış Kezer,

MALATYASPOR: Emrah, Mustafa, Mehmet Budak, Alper, Mahmut, Ramazan (Dk.75 Engin), Hakan Söyler, Güngör (Dk.66 Zafer), Atilla (Dk.86 Tayfur Emre), Taner, Serdar,

YEDEKLER: Yk.Eray, Zafer, Turgay, Engin, Eyüp Kadri, Tayfur Emre, Mustafa Olcaytu

BOLUSPOR: Atacan, Ömer Ateş, Aytek, Erhan (Dk.90+2 Mustafa), Mehmet, Erol (Dk.86 Gökhan), Engin, Murat (Dk.75 Serkan), İbrahim, Ömer Çuğ, Evren

YEDEKLER: Yk.Erman, Serkan, Gökhan Emreciksin, Erdem, Mustafa, Gökhan Kolomuç, Ümitcan.

SARI KARTLAR: Taner, Atilla (Malatyaspor), Evren, Aytek (Boluspor)

10. dakikada Malatyaspor'un kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden kazandığı serbest atışı Serdar direkt kaleye şutladı. Az farkla, üstten aut.

18. dakikada Malatyaspor sağdan atak geliştirdi. Serdar sağdan ortaladı. 6 pasta topu karşılayan Atilla'nın kafa vuruşu üstten auta çıktı.

30. dakikada Boluspor çok önemli bir fırsatı kullanamadı. Ömer’in ceza alanına girer girmez çıkardığı pasta Malatya savunması ofsayt zannıyla durakladı, Murat Uluç bomboş pozisyonda penaltı noktası civarından topa kötü vurdu ve üstten dışarı attı.

32. dakikada Mahmut'un ortaladığı top, Bolu defans oyuncularından sekip Taner'in önüne geldi. Bu futbolcunun vuruşu, yandan aut.

38. dakikada Serdar'ın ortaladığı topla buluşan Hakan'ın şutu, Bolulu defans oyuncularına çarpıp kornere çıktı. Korner atışından sonuç yok.

39. dakikada İbrahim'in ortaladığı topu Murat Uluç ağlara gönderdi. Ancak hakem açık ofsaytı belirledi.

43. dakikada bilardo oyununda topların gitmesine benzer bir paslaşma yapan Malatyaspor oyuncuları uygun pozisyon yakalamalarına karşın golü bulamadı. Taç çizgisi kenarındaki Serdar Samatyalı’nın ceza alanına yakın bir yerde bulunan Hakan Söyler’e çıkardığı hızlı ve isabetli pası bu oyuncu aynı hız ve isabette Mahmut Acar’a aktardı, bu oyuncu yakından plasesini yaptı, top dışarı çıktı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

60. dakikada Ramazan'ın vuruşunda rakibe çarpan top kornere çıktı. Serdar'ın kullandığı korner atışından sonuç yok.

70. dakikada Zafer- Atilla paslaşmasında topla son olarak oynayan Atilla kontrol edemeyince, atak autla sonuçlandı.

80. dakikada Bolusporlu Mehmet'in kaleye yaklaşık 20 metre mesafeden kullandığı serbest atış üstten dışarı çıktı.

85. dakikada Atilla'ya yapılan faulle kazanılan serbest atışı Serdar kullandı. Gelen topa Taner yükseldi ve vuruşu aut.

89. dakikada Serdar'ın yaklaşık 35 metreden sert şutu direkten döndü. Sağ kanatta, kaleye çapraz pozisyonda topla buluşan Serdar Samatyalı bilinen sert, etkili ve güzel şutlarından birini çıkardı, kaleci Atacan’ın şaşkın bakışları arasında giden top uzak direkten geri döndü.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

90+2 oynanırken kazanılan serbest atışı Serdar kullandı. Tayfur Emre'nin kafa şutunu kaleci kornere tokatladı. Sonuç yok.

Karşılaşma 0-0 bitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız