SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Yeni Dava Peşinde

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1.Grup takımı Malatyaspor'da eski başkanlar dönemine ait incelemelerde yeni bir dönem başladı. Mevcut Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, Ankara' da Avukatlardan Serdar Özersin'e vakalet vererek, Sarı-kırmızılı kulüp ile ilgili tüm davaları takip, dosyaları inceleme ve yeni dava açma yetkisi verdi.

Akkoza Otel'de konuyla ilgili bir basın toplantısı düzeneleyen Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz ve Avukat Serdar Özersin, İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan incelemeler ve bundan sonraki hukuksal süreç ile ilgili geniş bilgi verdi.

Malatyaspor' un Türkiye de ekonomik anlamda en büyük sıkıntı yaşayan kulüp olduğunu ileri süren Mustafa Korkmaz, "Hiçbir gelirimizden yararlanamıyoruz. Bu durum sadece bizleri değil, Türkiye' deki tüm futbolseverleri üzüyor. Kulübün bu zor şartların içinden çıkması için geçmiş yönetimler tarafından hesapların incelenmesin adına açılan davayı tek sonuç olarak görüyoruz. Bu anlamda Malatyaspor'u çok büyük zarara uğratan eski yöneticilerin gerekli cezayı alması var. Kulübümüzün
eski gücüne yeniden kavuşabilmesi için bu davaları kulübümüz adına takip edebilecek avukat arkadaşımızı yetkilendirdik. Serdar Özersin Bey' e vekalet vererek bu süreci kulübümüz adına başarıyla sonuçlandırmak istiyoruz" dedi.

"BUGÜN MALATYASPOR İÇİN BİR MİLAT"

Basın toplantısında daha sonra söz alan Avukat Serdar Özersin ise, Malatyaspor' un 45 yıllık tarihiyle Tükiyenin en köklü kulüplerinden biri olduğunu belirterek, "Malatya'nın gerçek takımı Malatyaspor'dur. Renkleri Sarı Kırmızıdır. Böyle bir kulübe alt yapı muamelesi yapılması kabul edilir bir şey değildir. Biz Malatyaspor' u eski günlerine tekarar kavuşturmak ve bu kulübü bu durmlara sürükleyenler hakkında gerekli yasal işlemleri yaptırabilmek adına burdayız. Zaten şuan Malatya Savcılığının takip ettiği bir dava var. Ama bununla birlikte eski hesaplar incelendiğinde yeni davaların açılabileceği bir çok konu var. Sahte faturalardan tutun da, gönderilen oyuncunun parasının kulübün kasasına girmeden birilerinin cebine girdiği durumlar var. Malatyaspor başkanlarına yakışır mı bunlar? Bugün Malatyaspor için bir milat olacak. Mahkeme süreçlerini fazla uzatmadan en kısa zamanda sorumlular hakkında gerekli tüm sonuçları alarak, kulübün önündeki karamsar tabloyu dağıtacağız. Ama Malatyalı'ların takımlarına sahip çıkması gerek. Özellikle bu dönemde yerel medyaya büyük iş düşüyor. Taraftarlar bu işi takip etsin peşini bırakmasın" diye konuştu.

Avukat Serdar Özersin ayrıca daha önce Ankaragücü Spor Kulübü'nün 5 yıl 2. Başkanlığı, Uluslar Arası Spor Ceza Mahkemesi'nde (CAS) 2 yıl Türkiye ile ilgili davaları takiben bulunduğunu, Türkiye Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) üyeliği ve raportörlüğü, görevlerinde bulunduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız