SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Yeni Hocasıyla Çalıştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, takımıyla ilk antrenmana çıktı. Çarşamba sabah saatlerinde Malatya’ya gelen Ömeroviç, havaalanından Nurettin Soykan Tesislerine geçti. Burada futbolcularla bir toplantı yapan Fahrettin Hoca, ardından takımına, Orduspor maçı öncesi, ilk antrenmanı yaptırdı.

Antrenmana sakatlığı süren ve salonda çalışan kaleci Emrah ile düz koşu yapan Zafer Demiray katılmadı.

Ömeroviç antrenman öncesi basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı:

“Tekrar burada olmaktan mutluyum. Çünkü bildiğim tanıdığım insanlar var. Buraya gelmek bana gurur veriyor. Ben bu teklifi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Malatyaspor zor bir dönem geçiriyor. Ben inanıyorum ki bu gelen yeni yönetimle hep birlikte daha iyi günlere doğru gideceğiz. Benim için önemli olan bu zor dönemde ekibimle birlikte Malatyaspor’u ayakta tutmak. Bir takımın için sahipsiz, yönetimsiz kalmak kolay değil. Zor dönemi bir şekilde atlattıklarına inanıyorum. Bu dönemde ayakta kaldıkları için gerçekten tebrik ediyorum. Zaten futbolcularla kısa bir görüşme yaptık. Her şeyden önce geçmişi bırakıp ileriye yönelik bakmamız gerekiyor. Her şeyi daha olumlu düşünmemiz gerekiyor. Malatyaspor Türk futboluna iz bırakmış bir kulüp. Sonuçta UEFA’ya katılan bir takım. Şu anda hepimizin görevi Malatyaspor’u tekrar aynı seviyeye getirebilmek. Onun için ben bugünden itibaren ilk adımı atmak istiyorum. Yeni yönetimle, bu futbolcularla ve sizlerle birlikte tekrar iyi şeyler yapmak istiyoruz. Şuanda en büyük ihtiyaç Malatyaspor’a destek ve destek. Hiçbir zaman hiçbir şey kolay olmuyor. Toparlanmak biraz zaman alacak. Bunu çok iyi biliyorum. Ama ben sonuçta hiç bir şeyden korkmuyorum. 25 yıllık bu işte kariyerim var. Uzun bir zaman bu işin içindeyim. Hem kendime hem de yeni yönetime güveniyorum. Taraftara güveniyorum, basına güveniyorum. Sonuçta bu takımın sahipleri sizlersiniz. Bu zor dönemi bir an evvel unutmak sonra daha ileri gitmeyi düşünmek gerekir. Bundan sonraki ilk hedefimiz, kalan dört haftayı kalan maçlarımızı almak. Şuanda büyük bir hedef ortaya koymak yanlış olabilir. Ben inanıyorum ki olumlu bir kıpırdama ile iyi sonuçlara gideceğiz. Devre arasında oturup konuşur yeni hedeflere doğru gideriz. İlk önce inanmak sonrada çalışmak gerekir. İlk maçtan itibaren kazanmaya başlamak istiyoruz.”

Bu arada antrenmanı izleyen Genel Kaptan Vural Sarıcı da bir açıklama yaptı. Sarıcı şunları söyledi:

“Takıma hoca bulma konusunda baya bir trafik yoğundu. Sonra Ömer Hoca ile çalışmaya karar verdik. İlhan başkanın nezaretinde bu anlaşma sağlandı. İnşallah hakkımıza hayırlısı olur. Eski günlerimize gelmeyi Allah’ım inşallah nasip eder. El birliği ile çalışıp inşallah başarıya ulaşacağız. En iyisini getirmeye çalıştık. Maddi problemleri olan bir kulübüz. Bol keseden atıp ta şunu getirelim bunu getirelim deyip daha sonradan mahcup olabilme durumumuz olacaktı. Şu duruma göre en iyi hocayı getirmeye çalıştık. 36 saatlik bir süre geçti hoca getirmek için. En sondada Ömer hocayla anlaştık. Ödemeler konusunda bu kadar sıkıntılı bir durum olduğunu bilmiyorduk. 10 trilyon gibi ödeme var. Bunlar çok kısa vadede ödenmesi lazım. Bütün Malatya’nın resmi kurumları, futbolseverlerin biz destek olması lazım. Çünkü çok büyük bir yük. 21 kişi bu yükün altına girdi sırtını verdi. Yükü kaldırabilmek içinde bütün herkesin bize destek olması gerekiyor. Öncelikle biz takımızın moral ve motivesini yükseltmeye çalışacağız. Ligin en kaliteli takımına sahibiz. Bugün birlik ve beraberlik gün. Takımı oluşturup kalan 4 maçı da alabilirsek ikinci yarıya daha iyi başlangıç yapacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız