SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Yönetimi Patladı!..

A- A+ PAYLAŞ

Hakem hatalarının kötü gidişte önemli etkisi olduğunu düşünen Malatyaspor yönetimi sonunda patladı.. Malatyaspor Kulübü başkan vekillerinden İlhan Kavuk, hakem hataları nedeniyle Malatyaspor'un mağdur edildiğini iddia ederek, "Federasyon başkanı artık oturmasın, kendisini uyarmak istiyoruz. Bundan sonra çıkacak hadiselerden biz sorumlu değiliz, sayın Levent Bıçakcı sorumludur. Çünkü bizim maçlarda görevlendirilen hakemler ince kıyımlar yapıyor" dedi. Bu arada kulüpte Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü de değişti..

Kavuk, yönetim kurulu üyesi Ali Cengiz ile kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Malatyaspor'un son 4 maçta hakem hataları nedeniyle mağdur edildiğini ileri süren 2. Başkan Kavuk, "Özellikle son dönemlerde hakem hatalarıyla karşı karşıyayız. Tüm camia olarak çok dikkatli olmak zorundayız. Gençlerbirliği maçında hakem hatası yoktu ama Denizlispor, Trabzonspor ve Diyarbakır maçlarında hakemlerin ince kıyımları olduğunu görüyoruz. Federasyon Başkanı Levent Bıçakcı artık oturmasın, kendisini uyarmak istiyoruz. Biz büyük bir camiayız. Yaklaşık 2 milyon nüfuslu Malatya şehrinin insanlarıyız. Hakkımızı aramak için ne gerekiyorsa yapacağız. Federasyon Başkanı Levent Bıçakcı, o koltukta oturacağına, çıksın dışarıda neler oluyor, hakem furyasının içinde neler oluyor ona baksın. Biz şimdiye kadar centilmenliğimizden ödün vermedik. Centilmenlik adına bir sürü şeye göğüs gerdik. Taraftarlarımızı mümkün olduğu kadar centilmenliğe davet ettik. Malatya'da olay yaşanmasın diye çok uğraştık. Ama bundan sonra çıkabilecek hadiselerden biz sorumlu değiliz, Levent Bıçakcı sorumludur. Çünkü bize göndermiş olduğu hakemler ince ince kıyımlar yapıyorlar, ince ince alttan farklı şeyler yapıyorlar. Kimse Malatyaspor'un hakkını yiyemez. Hakkımızı aramak ve böyle girişimleri engellemek için elimizden ne gerekiyorsa bundan sonraki süreçte onu yapacağız" diye konuştu.

Takımda beklenen performansı sergilemeyen bazı futbolcuların gönderileceğini belirten 2. Başkan Kavuk, "Takım her geçen gün kötüye gidiyor. Biz de yönetim olarak bu kötü gidişi dur demek amacıyla bazı önlemler alacağız. İstanbul Federasyonun Riva'daki tesislerinde yarından itibaren kampa gireceğiz. Kamp sonucuna göre yürekli olmayan futbolcuları, sahaya yüreğini koymayan futbolcularla yollarımızı ayıracağız. Çünkü yönetim ve taraftarlar olarak takıma destek veriyoruz, ama futbolcularımızın gerekli olan özverileri göstermediğini görüyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görevi yapacağız. Taraftarlarımızdan sabırlı olmalarını istiyoruz. Biz bu takımın iyi günlerini de kötü günlerini de biliyoruz. Bu kötü günlerden hep birlikte çıkacağız" dedi.

İKİ GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ..
İlhan Kavuk, Malatyaspor Yönetim Kurulu'nun son toplantısında, daha önce Mehmet Diltemiz'in yürüttüğü Futbol Şube Sorumluluğu'na Özcan Kayhan'ın, daha önce Doç. Dr. Ramazan Özdemir'in yürüttüğü Basın Sözcülüğü görevine ise Hakan Kodaman'ın getirildiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız