SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Yönetimi Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Yönetim Kurulu Pazartesi akşamı, İlhan Kavuk başkanlığında Kulüp İdari Binasında toplandı. Toplantıda geçen hafta oynanan Karşıyaka maçı ile bu hafta oynanacak Boluspor maçları değerlendirildi. Bu arada Malatyaspor'un Bolu maçı hazırlıklarına başladığı belirtilirken, kulübün resmi internet sitesinde taraftar görüşlerinin yayınlandığı bölümün tekrar işler hale getirildiği de açıklandı.

YÖNETİM KURULU TOPLANTISI..
Toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu ile işbirliğine gidilerek, Orduzu Pınarbaşı’nda ek çim saha yapımına hız verilmesi kararlaştırıldı. Sahanın ihata duvarı da bu çalışma kapsamında tamamlanacak. Çalışmalar için Federasyon Altyapı Fonu’ndan talepte bulunulacak.

Toplantıda Boluspor maçı bilet fiyatları belirlendi. Biletler, Kapalı Çarşı üzerindeki satış noktası ile ticketturk internet sitesinden temin edilebilecek.

Maç bileti almak isteyen taraftarların, maç gününü beklememeleri hususunda uyarıda bulunuldu. Maç günü yoğunluk yaşandığı için sistemin bundan etkilendiği ve bilet satışının zaman aldığı belirtildi.

Biletler, Açık A ve B Tribünü 3, Maraton 5, Kapalı A, B ve VIP Ön 10, VIP 15 YTL'den işlem görüyor.

TARAFTAR ZİNCİRİ..
Bu arada, Malatyaspor Resmi Internet Sitesinde yer alan Taraftar Zinciri bölümü açıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Malatyaspor Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Ali Cengiz, taraftarın öneri ve düşüncelerinden yoksun bir idare tarzı düşünmediklerini belirterek “Sitemizden maçlarımız ve kulübümüze ilişkin gelişmeler takip edilebileceği gibi, bundan böyle taraftarlarımız Malatyaspor’la ilgili öneri ve eleştirilerini Taraftar Zinciri bölümüne girerek yapabilecekler. Taraftarlarımızın bizlere yön verecek bilgi ve birikimini aktarmalarını bekliyoruz. Taraftarlarımız özellikle stada giriş ve çıkışlarda karşılaştıkları olumsuz durumları bize bildirirlerse, daha iyi hizmet verebiliriz” dedi.

Cengiz, kişi ve kurumları karalayıcı, aşağılayıcı, spor ahlakına aykırı, Malatyaspor ve sporla ilgisiz konularda atılacak mesajların yayınlayamayacaklarını bildirdi.

BOLU MAÇI HAZIRLIKLARI..
Öte yandan Malatyaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.

Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma yaptı. Antrenmana Karşıyaka maçında sakatlanan Serkan Dökme katılmazken, bu futbolcunun ilk yarıyı kapattığı bildirildi. Sakatlıkları bulunan Turgay ve Zafer ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Cücemen, ilk yarıda kalan 2 maçı da kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatarak, "Karşıyaka maçında iyi oynamamıza rağmen puansız döndük. Artık o maç geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Bu hafta karşılaşacağımız Boluspor iyi bir takım. Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp, sahadan 3 puanla ayrılarak rahatlamak istiyoruz. Önümüzdeki hafta da kendi sahamızda Elazığspor ile oynayacağız ve bu maçı da kazanıp, ilk yarıyı iyi bir yerde kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

Cücemen, transfer çalışmalarına başladıklarını, devre arasında bütçelerine uygun transfer yapacaklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız