SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Yönetimi Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Malatyaspor’da yönetim kurulu bir toplantı yaptı.

Kasımpaşaspor maçı sonrası taraftarlar tarafından istifaya çağrılan Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı. Toplantı sonrası yazılı bir açıklama yapan kulüp yönetimi, “Malatyaspor’un lig’de kalacağına inanıyoruz. Takım lig’de zor günler geçiriyor. Biz, yönetim kurulu olarak takımın lig’de kalacağına sonuna kadar inanıyoruz. Takımın lig’de kalması içinde yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu aşamada camiamızın kenetlenip, birlik ve beraberlik içerisinde olması büyük önem taşıyor. Kendi içimizde herhangi bir sorun yok. Bu aşamada herkesin bize destek vermesini bekliyoruz. Önümüzde oynayacağımız 6 kritik maç var. Bu maçlarda en üstün performansı ortaya koymak için takım olarak elimizden geleni yapacağız. Malatyaspor’un içinde bulunduğu süreçten kurtulması için yapılan desteklerin çok büyük önem taşıyor. Biz, takımımıza maddi ve manevi destek sağlayan Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz ve 91 Bin Dev Öğrenci Kurulu’na teşekkür ediyoruz. Sayın Valimiz, başlattığı kampanya ile takıma 5 Bin TL maddi yarımda bulunurken, 91 Bin Dev Öğrenci Kurulu 50 Bin TL destek sağlamışlardır. Bunun yanında değerli işyeri sahiplerimiz takımımıza moral yemeği vererek, bizleri onurlandırmışlardır. Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’da, bizleri Kasımpaşaspor maçında yalnız bırakmadıkları gibi takıma 50 Bin TL parasal katkıda bulunmuşlardır. Bu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca, AK Parti Malatya Milletvekillerimiz, Gaziantep Büyükşehir maçı öncesi 25 Bin TL prim açıklayarak, takıma büyük bir moral vermişlerdir. Bundan sonrada bu desteklerin devamını bekliyoruz” denildi.

Malatyaspor Kulüp Yöneticisi Abdullah Aksoğan da bir açıklama yaptı. Aksoğan, yaptığı açıklama da, “Malatyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak. Takım olarak son 6 maça final gözüyle bakıyoruz. Küme düşme potasından uzaklaşmak için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Camiamızın tüm dinamiklerinin harekete geçmesini bekliyoruz. Önümüzdeki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, çıkışa geçmek istiyoruz. Biz, takım olarak lig’de kalacağımıza inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız