SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Yönetiminden İstifa

A- A+ PAYLAŞ

İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak, kulüp yöneticilerinin il yöneticileri ile ilgili açıklamalarına tepki göstererek Malatyaspor yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ve Başkan Yardımcısı Orhan Kaya'nın, Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ın aleyhindeki bazı konuşmalarına tepki gösteren Çolak, kulübe gönderdiği istifa dilekçesinde şunları söyledi:

"Malatyaspor Kulübünün 30 Ağustos 2008 tarihinde yapmış olduğu olağanüstü genel kurulunda yönetim kuruluna seçilmiş bulunmaktayım.

Yönetim kurulu görevim süresince Malatyaspor kulübünün tesisleşmesi, kurumsal yapıya kavuşması konusunda gayretler sarfettim.

Ancak son günlerde gerek yazılı gerekse görsel basında kulüp yöneticilerinin mülki amirler ve yerel yöneticilerle ilgili olumsuz beyanda bulunmaları tarafımdan hoş karşılanmamıştır.

Bu nedenle birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir ortamda bu tür açıklamalar spor barışını zedelediğinden, böyle bir oluşumun içerisinde bulunmamın Malatyaspor kulübüne faydalı olamayacağım kanısına vardığımdan Malatyaspor Kulübü yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız