SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Yönetimine Göre!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Yönetimi, Oftaş maçından sonra Malatyaspor Başkan Vekili Nadir Alataş'ın fiziki müdahalesiyle kendini yerde bulan Gençlerbirliği Oftaş Teknik Direktörü Osman Özdemir'in durumunu kendince yorumladı, "başındaki yaranın" maçtan önce de olduğu iddiasında bulundu.

Yönetim kurulunun, kulübün internet sitesinde yeralan açıklaması şöyle:

"Malatyaspor – G.Birliği OFTAŞSPOR müsabakası sonunda yaşanan gelişmeler neticesinde Malatyaspor Kulübümüz ve Başkan Vekili Sn.Nadir ALATAŞ suçlu gibi gösterilmiştir.Ancak maç sonunda G.Birliği OFTAŞSPOR teknik direktörü Malatya halkına Malatyaspor futbolcularına ve Yönetimine ciddi hakaret ve agza alınmayacak küfürler etmiştir.Yöneticilerimizden bazıları Sn.Osman ÖZDEMİR’i susturmak ve soyunma odasına göndermek için büyük çaba sarfettiler. Ancak Sn.Osman ÖZDEMİR bu çabalara rağmen şahıslara gariz küfürler etmeye devam etmiştir.

Buna karşın Başkan Vekilimiz Sn.Nadir ALATAŞ kendisinin ağzını eliyle kapatmak için yaptığı hamleyi Sn.Osman Özdemir Yeşilçam artistleri gibi rol yaparak kendisini yere atmıştır. Ekranlara yansıttığı başındaki yara izi maç öncesinde de vardı. Bununla ilgili fotoğraf görüntüleri kulübümüzde vardır. Bu tutum ve davranışını sportmenlik dışı buluyor ve G.Birliği OFTAŞ kulübünü kınıyoruz. Eğere böyle bir konu var ise Malatyamızda 2 adet Devlet Hastanesi mevcuttur neden Sn.Osman ÖZDEMİR hastaneden rapor almadı . Bizde Malatyaspor Kulübü olarak Sn.Osman ÖZDEMİR’in Malatya dışındaki hiçbir hastane raporunu kabul etmeyip bunun şampiyonluğa giden Malatyasporumuzun önünün kesmek adına yapılan bir davranış olarak nitelendiriyoruz.

Maç sonu G.Birliği OFTAŞSPOR Teknik Heyeti , ve sporcularının da müsabakanın Orta hakemi Sn. Cem DEDA’ya saldırıları da görüntülerde mevcuttur.Tüm Kamuoyunun bunu dikkate almasını da önemle rica ediyoruz.

Saygılarımızla
MALATYASPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU"

FOTOĞRAF: Malatyaspor Kulübünün açıklamasından anlaşıldığına göre, Başkan Vekili Nadir Alataş, Oftaş Teknik Direktörü Osman Özdemir'in ağzını kapatmak için "ararken (!)" görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız