SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Yozgat'a Gitti

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak için Yozgat'a gitti.

Malatya'da 20 günlük süren ilk etap çalışmasının ardından ikinci etap kamp çalışmalarını Yozgat'ta sürdürecek olan Sarı-kırmızılı takımda kadro 25 futbolcudan oluştu. Alt yapıdan 2 futbolcu kadroya dahil edilirken, Malatya'da kalan futbolcuların çalışmalarını Yeşiltepe Tesisleri'nde sürdürecekleri kaydedildi.

Bu arada ilk etap kamp çalışmaları hakkında bilgiler veren Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar, "İlk etap kamp çalışmalarımız gayet iyi geçti. Birbirini çok iyi tanıyan ve birbirleriyle yıllardır aynı formayı giyen bir oyuncu grubuna sahibiz. Bu çalışmalara da olumlu şekilde yansıdı. Saha yetersizliğine rağmen ilk etap çalışmalarımızı tamamladık. Önümüzde ikinci etap kamp çalışması var. İkinci etap çalışmalarımız kapsamında bol bol hazırlık maçı oynayıp, eksiklerimizi göreceğiz. 22 Ağustos'a kadar sürecek olan çalışmalarımızda bütün eksiklerimizi gidermeye çalışacağız" dedi.

KULÜP BAŞKANI DESTEK İSTEDİ..
Öte yandan Malatyaspor'a yardım yapanlara teşekkür edilerek, maddi ve manevi destek istendi.

Malatyaspor Kulübü Mustafa Korkmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,"Malatyaspor yönetim kurulu olarak, Malatyaspor'un gelmiş olduğu bu noktada her zamankinden daha çok Malatyalı hemşehrilerimizin yanımızda olmalarına moral olarak büyük ihtiyacımız var. Malatyaspor'un sezon hazırlıklarının devam ettiği bu süreçte Yozgat'a kampa giderken futbolcuların kamp malzemelerinin karşılanması noktasında İstanbul'da ikamet eden kıymetli Malatyalı işadamlarımızdan, Bıgsıe Tekstil Turgut Zontul ve
Tiryandafil Kuyumculuk Cemal Turgut beyefendiye şahsım ve yönetim kurulum adına yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Yapmış oldukları bu katkı bizleri memnun ettiği kadar diğer Malatyalı işadamlarımızada örnek olacağını umut ediyoruz. Yapılan bu jestler çıktığımız bu yolda bizi daha çok cesaretlendirmiştir. " dedi.

Korkmaz ayrıca, Perşembe günü satışa sunulması beklenen kombinelerle alakalı olarak ta yine geçen yıllarda kombine bileti alarak sezon öncesi kulübe destek olan Malatyaspor sevenlerinin bu senede kombine alarak Malatyaspor'u yalnız bırakmamalarını, her zamankin den daha çok moral desteğine ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız