SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Zirvesi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor'da Haşim Karadağ'ın yeniden başkanlığa aday olmayacağını ve alacaklarını takım Süper Lig'e çıkana kadar istemeyeceğini belirtti.

Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık Ömer Faruk Öz ve Mehmet Şahin, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve Malatyaspor'un istifa ettiği bir süre önce kamuoyuna açıklanan başkanı Haşim Karadağ, Malatyaspor'da yaşanan yönetim ve para sıkıntısının çözümü için Pazartesi gecesi Çobanoğlu Lokantası'nda bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptılar.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Vali Daşöz, "Yaptığımız görüşme oldukça olumlu geçti. Herkes düşüncesini söyledi. Haşim Karadağ başkanımız kesinlikle başkanlığa aday olmayacağını, aday olan hiçbir ismi desteklemeyeceğini ve alacaklarını da takım Süper Lig'e çıkıncaya kadar talep etmeyeceğini belirtti. Malatyaspor'un içinde bulunduğu bu sıkıntılı durumdan kurtulacağına inanıyorum. Görüşmemiz oldukça yararlı olmuştur. Eski başkan Hikmet Tanrıverdi ile de görüşülecek ve aynı şekilde alacaklarının ertelenmesi istenecek" diye konuştu.

Malatyaspor başkanlığından istifa eden Haşim Karadağ ise, alacaklarını takım Süper Lig'e çıkana kadar talep etmeyeceğini ve yönetime talip olacaklara destek vereceğini belirterek, "Kesinlikle aday olmayacağım ve alacaklarımı da takım Süper Lig'e çıkıncaya kadar talep etmeyeceğim. Yönetime talip olan ismin arkasında olacağız. Bugüne kadar tüm hesaplar incelenerek çıkacak tabloya saygı duyacağız" dedi.

Milletvekili Mücahit Fındıklı da, "Malatyaspor yoluna devam edecek. Bugüne kadar tüm hesaplar incelenecek. Rapora göre alacak-verecek tablosu ortaya çıkacak. Eski başkanlarla hesap sonucuna göre konuşulacak. Hikmet Tanrıverdi ile de görüşülecek. Şu an için hesapların netleşmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız