SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a 1 Maç Saha Kapatma Cezası..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Stadı'nda 19 Şubat Pazar günü oynanan ve 2-2 sonuçlanan Malatyaspor- Kayseri Erciyesspor maçından sonraki tribün tepkisi ve hakeme yönelik olarak koridorlarda meydana gelen tepkiler yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'nın Malatyaspor'a 1 maç saha kapatma cezası verdiği bildirildi. Kurulun, ayrıca olaylara karıştıkları gerekçesiyle Malatyaspor yöneticilerinden Mehmet Orhan ve Vural Sarıcı'ya 1'er yıl hak mahrumiyeti cezası verdiği de belirtildi.

Malatyaspor Kulübü'nün bu cezalar nedeniyle Tahkim Kurulu'na gideceği bildirildi. İtiraz sürecinin, tebligatla birlikte başlatılacağı Çarşamba akşamına kadar itirazın yapılmasının beklendiği öğrenildi.

İtirazın kabul edilmemesi halinde, önümüzdeki Pazar günü Malatya'da oynanması gereken Malatyaspor- Gençlerbirliği maçının, federasyonca belirlenecek tarafsız bir sahada oynanacağı belirtiliyor.

Söz konusu maçta; hakem Yunus Yıldırım Malatyaspor'un bir golünü "faul", bir golünü de "ofsayt" gerekçesiyle saymamış, görüntüleri izleyen otoriteler özellikle "faul" gerekçesiyle iptal edilen golle ilgili kararın "kesinlikle yanlış bir karar" olduğunu ifade etmişlerdi. Maç, Malatyaspor 2-1 önde iken, son dakikada Kayseri Erciyes'in attığı golle 2-2 berabere sonuçlanmıştı. Maçtan sonra hakem büyük tepki görmüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız