SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a 'Acil Para' Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'nın iddialı takımlarından Malatyaspor'da yaşanan ekonomik krize çözüm bulmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Malatyaspor'a maddi destek sağlamak amacıyla kampanya başlatan Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, istenilen hedefe ulaşılması için kurum ve kuruluşlarla ayrı ayrı toplantılar yapıyor.

Vali Daşöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği Başkanı Ali Abbas Daşan ve bir grup meslek sektörü temsilcisiyle makamında toplantı yaptı.

Basına kapalı yapılan toplantıda Vali Daşöz'ün, Malatyaspor'daki maddi sıkıntının aşılması için kurumların destek vermesini istediği belirtildi.

Bilindiği gibi, Malatyaspor'da Başkan Haşim Karadağ'ın "istifa girişimi" üzerine maddi sıkıntılar gündemin ana maddesine taşınmış, "acil para ihtiyacı" nedeniyle Vali Daşöz, "91 Bin Dev Öğrenci Kampanyası"ndan, Malatyaspor için açılan bağış kampanyasında toplanan paradan geri alınmak üzere, kulübe 100 bin YTL "borç" para aktarmıştı. 2 haftayı aşkın bir süre geçmesine rağmen, kampanyada toplanan paranın, 15 bin YTL dolayında olduğu öne sürülüyor. İşbankası'nda açılan hesapta toplanan para miktarının son durumu henüz açıklanmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız