SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Basından Bağış

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'a yardım kampanyasına Malatya'daki gazeteciler 6 bin 100 YTL yardım yaptı. Yardım çeki, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Vali Halil İbrahim Daşöz'e makamında teslim edildi.

Burada bir konuşma yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, "Malatyaspor'a Malatyalı'dan daha fazla hassasiyet gösteren Vali Daşöz'e Malatyalılar olarak teşekkür ederiz" dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kemal Deniz ise, "Malatya dışındaki esnaf, tüccar ve işadamlarına sesleniyoruz. Malatyaspor, bir kaza yaptı. Ağır yaralı. Acil kana ihtiyaç var. Bu kan verilmezse, yaralı ölecek. Yarın verilecek kan, yaralıya bir faydası olmayacağının bilinmesini ittiyoruz. Malatyaspor'a sahip çıkma günüdür" diye konuştu.

Vali Halil İbrahim Daşöz de, eski başkanlardan Hikmet Tanrıverdi'nin kulüpten alacağını sildiğini hatırlatarak, sıranın Haşim Karadağ da olduğunu söyledi. Vali Daşöz, Malatyaspor için 3 Kasım'da Öğretmenevi'nde saat 20.00'de düzenlenecek toplantıya 500 davetlinin katılacağını belirterek, aynı toplantıyı 1-2 hafta sonra İstanbul'da düzenleyeceklerini kaydetti.

Bu arada bu yıl sözleşme yapılan lisans bedelleri karşılığında Futbol Fedarasyonu'na verilen çekin karşılıksız çıkmasından dolayı lisansların askıya alınması üzerine Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Samsunspor-Malatyaspor maçının ertelenmesi için Futbol Fedarasyonu'na başvurmaya hazırlanan Kayyum Heyeti'nin bu kararından vazgeçtiği bildirildi. Kayyum Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı, kaptan Taner ve futbolcuların, Samsunspor maçının ertelenmesine gerek olmadığını kendilerine bildirdiklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız