SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Belediye Desteği..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi ile Malatyaspor Kulübü arasında 2005 – 2006 sezonunda geçerli olacak reklam sözleşmesi, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ve Malatyaspor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi arasında, Malatyaspor- V.Manisaspor maçının devre arasında imzalandı.

İmza töreninde ilk konuşmayı yapan Malatyaspor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Malatya Belediyesi Esenlik Şirketinin Malatyaspor’u 3 yıldır yalnız bırakmadığını ve destek verdiğini belirterek, “ 2005 – 2006 sezonu reklam sözleşmesini Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın Bey’le birlikte imzalayacağız. Sayın Belediye Başkanımıza Cemal Akın’a bize vermiş olduğu destek ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Esenlik Şirketi nezdinde, başta Sayın Genel Müdür Osman Furkan Bey olmak üzere tüm Esenlik çalışanlarına teşekkür ediyorum. Malatya’nın hedeflerine ulaşabilmesi için hep birlikte olmamız gerektiğini söylediğimiz noktada Malatya Belediyesi, Malatyaspor ile el ele, omuz omuza olarak en büyük desteği vermektedir, kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Reklam sözleşmesinin hayırlı olmasını diliyorum, bizde bunun karşılığında daha fazla çalışarak sizlere daha büyük başarılar yaşatmak için uğraşacağız, bizler de bunun sözünü veriyoruz.” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın; “ Sevgili hemşehrilerim, böyle mutlu bir günde sizinle olmanın sevincini yaşıyorum. Hamdolsun Malatyasporumuz iyi bir yerde, Malatyaspor Malatyanın müşterek bir değeri ve heyecanı. Malatyalı olarak ve Malatya Belediyesi olarak asli görevlerimizi aksatmadan bütün gücümüzle destek olacağımız vaadinde bulunmuştuk, hamdolsun bu vaadimizi tutuyoruz ve tutmaya da devam edeceğiz. Sayın Başkanımız Hikmet Tanrıverdi’ nin Malatyaspor’u başarıdan başarıya koşturmak için göstermiş olduğu çabalara, Malatya Belediyesi olarak destek vermeye çalışıyoruz.Kıymetli hemşehrilerim, bu statta yapılan bir önceki maçta, Başkanımız inşallah Malatyanın plakası olan 44. yılda, Malatyasporun kuruluşunun 44. yılında şampiyon olacak demişti. Bende bu düşünceye aynen iştirak ediyorum. İnşallah Hikmet Başkanımın bu gayreti bu vaadi, bu vaadin gerçekleşebilmesi içinde biz Malatya Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah dört sene sonra Malatyasporun şampiyonluk yılında tekrar sizlerle birlikte olmanın umudu içerisindeyim, bu duygular içerisinde hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından reklam sözleşmesi imzalandı ve 2005 – 2006 sezonunun ilk devresine ait çekler, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından Malatyaspor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi’ ye verildi.

2005 – 2006 sezonunda yapılacak olan reklam karşılığında, Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi tarafından Malatyaspor Kulübü’ne 1 trilyon 770 milyar TL ücret ödenecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız