SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Bir Ceza Daha..

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Malatyaspor'a 10 bin YTL (10 milyar TL) tutarında para cezası verdi. Cezanın, önceki hafta Malatya'da oynanan ve Malatyaspor'un 1-0 yenildiği Denizli maçındaki tepkiler nedeniyle verildiği öğrenildi. Malatyaspor'a, Trabzonspor'la oynanan bir önceki iç saha maçı nedeniyle de 12 bin 500 YTL para cezası verilmişti. Malatyaspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 3 maçtan 2'sinde böylece ceza almış oldu.

Kurul yaptığı toplantıda, 18 Eylül’de Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta neden olunan saha olayları, kötü ve çirkin tezahürat ile talimatlara aykırı eylemler nedeniyle Beşiktaş’ı 25 bin YTL para cezası ile cezalandırdı.

Bu arada, Kayserisporlu Mehmet Topuz’a da Kırıkkalespor ile oynanan Türkiye Kupası 2. kademe maçında rakibine yönelik eylemi nedeniyle 2 maç müsabakalardan men cezası verildi.

PFDK’nın verdiği öteki cezalar şöyle:

2 maç seyircisiz oynama: İnegölspor, Eskişehirspor
1 maç saha kapama: Küçükköyspor
22 gün hak mahrumiyeti: İbrahim Şatıroğlu, Seyit Ateş
(Küçükköyspor Kulübü Başkan ve yöneticisi)
10 gün hak mahrumiyeti: Adnan Özcan (Sarıyerli yönetici)
4 maç oynamama cezası: Ferit Gültepe (Diyarbakır Büyükşehir
Belediyesi DİSKİ Spor)
3 maç oynamama cezası: Engin Aktürk (Boluspor), Yusuf Işık
(Hatayspor), Hasan Hocamoğlu (Hataysporlu yönetici), Vedat Baykale (Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Teknik Sorumlusu), Suat Kaya (Galatasaray PAF Takımı Teknik Sorumlusu)
2 maç oynamama cezası: Yahya Ünal (Cizrespor), Erkan Öz
(Diyarbakır Kayapınar Belediyesi)
10.000 YTL: Malatyaspor, Vestel Manisaspor
8.000 YTL: Bursaspor
7.000 YTL: Kocaelispor
5.000 YTL: Sivasspor, Trabzonspor, Galatasaray, İnegölspor,
Eskişehirspor 4.000 YTL: Gaziantepspor
2.500 YTL: Kayserispor, Altay, Karşıyaka, Tarsus İdmanyurdu,
Küçükköyspor 2.000 YTL: Zonguldakspor, Batman Petrolspor
1.500 YTL: Mardinspor, Adıyamanspor, Fatih Karagümrük, Kartalspor,
Ankara Demirspor 1.000 YTL: İstanbulspor, Çanakkale Dardanelspor, Hatayspor,
Eyüpspor, Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor, Boluspor, Küçükköyspor Kulübü Başkanı İbrahim Şatıroğlu, yöneticisi Seyit Ateş 500 YTL: Artvin Hopaspor, Alibeyköyspor, Mustafakemalpaşaspor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız