SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Bir Darbe Daha

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un bu sezon sözleşme yaptığı 14 futbolcunun lisansları, karşılıksız çek yüzünden askıya alındı. Halen kadroda olan 8 oyuncu İstanbul maçına çıkamayacak.

Haşim Karadağ başkanlığındaki eski yönetimin yarattığı krizler dizisinin en önemli halkalarından biri olan ve transfer döneminin son günü lisans çıkarılabilmesi için yatırılması gereken 540 bin YTL civarındaki borç için Karadağ’ın verdiği çek nedeniyle geçici lisansları yapılan Emre Efe, Zafer Demiray, Eray Serbest, Mahmut Acar, Ahmet Yıldırım, Mustafa Sert, Serkan Dökme, Muammer Sancaklı, Fevzi Tuncay, Emre Aktaş, Olcay Çınar, Mehmet Deliorman, Eyüp Kadri Ataoğlu ve Tayfur Emre Yılmaz’ın lisanslarının çek karşılıksız çıktığı için federasyon tarafından askıya alındığı bildirildi.

Bu futbolculardan Muammer Sancaklı, Fevzi Tuncay, Emre Aktaş, Mehmet Deliorman, Olcay Çınar ve Emre Efe söz verilen paraların ödenmemesi yüzünden Sakaryaspor maçından önce şehri terk etmişlerdi.

Teknik direktör Metin Yıldız’ın istifası, 6 futbolcusunun şehri terk etmesi, yönetiminin istifası nedeniyle idarenin kayyuma kalması ve kalan futbolculara ödeme zorluğu nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Malatyaspor’un mevcut kadrosundaki 8 futbolcunun da oynayamayacak olmaları yüzünden Pazartesi günkü İstanbulspor maçı öncesi büyük bir kriz çıktı.

8 futbolcunun oynayabilmesi için federasyona 540 bin YTL paranın mutlaka yatırılması gerektiği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız