SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Ceza Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu PFDK, Malatyaspor'un, Malatya'daki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Eskişehir maçlarındaki tribün olaylarına ceza kesti.. 2 futbolcu da, geçtiğimiz haftaki Uşakspor maçından sonraki davranışları nedeniyle "tedbirli" olarak ceza kuruluna sevkedildi.

PARA CEZASI GELDİ..
(PFDK) Malatyaspor’u yine para cezasına çarptırdı. Temsilci raporları doğrultusunda kurula sevk edilen Malatyaspor, kaybettiği İstanbul Büyükşehir Belediye maçında sahaya yabancı madde atılması nedeniyle 2.500, kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle de 15.000 YTL para cezasına çarptırıldı. Ayrıca galibiyetle sonuçlanan Eskişehirspor maçında sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden 1.000 YTL ceza geldi.

Ceza kararları, federasyonun sitesinde şöyle belirtildi:

"* Malatyaspor Kulübü hakkında: 07.10.2006 tarihinde oynanan Malatyaspor-B.Ş.Belediyespor müsabakasında; taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 15.000.-YTL; Ayrıca çıkan saha olayları nedeniyle 2.500.-YTL; Toplam YTL (Onyedibinbeşyüz Yeni Türk Lirası) para cezası ile birlikte hasarın tazmin edilmesine,

* Malatyaspor Kulübü hakkında: 21.10.2006 tarihinde oynanan Malatyaspor-Eskişehirspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,"

MARDİNSPOR'A MALATYA CEZASI..
Bu arada, Malatyaspor'un deplasmanda mağlup olduğu Mardinspor Kulübüne de, bu maçta taraftarının kötü tezahüratı nedeniyle ceza verildi.

Bu ceza da, federasyon sitesinde, "Mardinspor Kulübü hakkında: 15.10.2006 tarihinde oynanan Mardinspor-Malatyaspor müsabakasında; taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 15.000.-YTL (Onbeşbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,.." açıklamasıyla yeraldı.

2 FUTBOLCU CEZA KURULU'NDA..
Öte yandan, Malatyaspor'un geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda Uşakspor ile oynadığı ve 0-0 sonuçlanan maçtan sonra, tribünlere yönelik saldırgan davranışlarda bulundukları iddiasıyla Hakan Söyler ve Ulaç Çağlayan'ın tedbirli olarak ceza kuruluna verildikleri bildirildi.

Futbolculardan Hakan Söyler'in Uşak seyircisine bir polis kaskını, Ulaç Çağlayan'ın ise şişe fırlattıkları gerekçesiyle suçlandıkları, futbolcularının savunmalarının hazırlanıp gönderildiği öğrenildi.

İki futbolcunun "tedbirli" olarak kurula sevkedilmeleri nedeniyle, büyük bir olasılıkla Karşıyaka maçı kadrosunda yeralamayacakları sanılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız