SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Destek Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’a gelir sağlamak amacıyla İstanbul’da bir gece düzenlendi. “Süper Lige koşar adım ilerleyen Malatyaspor yararına” sloganıyla Yönetim Kurulunca düzenlenen gece 15 Aralık Cuma günü İstanbul Polat Rönesans Oteli’nde (Yeşilköy) yapılacak. Gecenin başlama saati 19.00.

Malatyaspor Başkan Yardımcısı Hakan Kodaman, gece için bastırılan davetiyelerden 200 tane Malatya’da satmak istediklerini ama bugüne kadar ancak 70 civarında davetiye satabildiklerini söyledi. Kodaman, şu ana kadar İstanbul’da satılan davetiye sayısının Malatya'da satılandan çok daha yüksek olduğunu söyledi. Kodaman, Malatyaspor’a Malatya’da ilgi gösterilmemesini şaşırtıcı bulduklarını, üzüntüyle karşıladıklarını belirtti.

Kodaman “Malatyaspor’un hak ettiği yer olan Süper Lige dönmesi için yönetim kurulumuz, başta başkanımız Sayın Haşim Karadağ olmak üzere, yoğun bir çaba içerisinde faaliyetlerini sürdürüyor. Bizler üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya gayret ederken, Malatyalıyım diyen, Malatyasporluyum diyen herkesin gücü ölçüsünde destek olmasını, elini taşın altına koymasını bekliyoruz bekliyoruz. Malatyaspor’a hem maddi gelir sağlamak hem de birlik ve beraberliğimizi göstermek amacıyla bir gece organize ettik. Tüm çabalarımıza karşın Malatya’da davetiyelere ilgi gösterilmemesi bizleri üzmüştür” diye konuştu.

Kodaman “İşyerinde, sokakta, statta karşılaştığımız herkes bizden başarı bekliyor. Malatyaspor’u sevdiklerini, Süper Lige dönmesini istediklerini söylüyorlar. Takımın başarılı olması için nasihatte bulunuyorlar. Hatta kadroyu yeterli görmediklerini belirtip futbolcu isimleri veriyor ve bunları transfer etmemizi istiyorlar. Ancak iş yardıma, desteğe geldi mi pek kimseyi yanımızda göremiyoruz. Kuşkusuz bu söylediklerimiz Malatyaspor’u maçlarda yalnız bırakmayan, düzenlemiş olduğumuz geceye veya başka platformlarda desteğini esirgemeyenler için geçerli değil. Onlara minnet borçluyuz. Ancak, Malatya’nın Malatyalıların gücünün çok daha fazla olduğunu biliyoruz. Bu Cuma İstanbul’da düzenlediğimiz geceye, maddi gücü yeterli tüm Malatyalıların desteğini bekliyoruz” dedi.

Davetiyeler, 1.000 YTL'den satılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız