SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor'a Destek Olmalıyız'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:00:09
'Malatyaspor'a Destek Olmalıyız'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, Malatyaspor'un hak ettiği yere geleceğine inandıklarını söyledi. 

Aslanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Arguvan İlçesine ziyarette bulundu. İlçede kurulan pazarı gezen Aslanoğlu, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. 

Arguvan ziyareti sonrası merkeze dönen Aslanoğlu, amatör kümede mücadele Malatyaspor antrenmanında futbolcularla bir araya geldi. Futbolcularla çift kale maç yapan Aslanoğlu, sahada hünerlerini sergiledi. Birbirinden şık gollere imza atan Aslanoğlu, futbolculardan alkış ve övgü aldı. 

Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, "Sahipsiz ve yalnız bırakıldığımız bir dönemde rahmetli Mevlüt ağabeyimizin oğlu Erdem Aslanoğlu, bizi ziyaret etti. Bu ziyaret bizleri çok mutlu etti. Sezon başı transferlerimizde bize büyük katkı sağladı. Transferlerimizi bize o gerçekleştirdi. Onun sponsorluğu sayesinde kulübümüze 4 futbolcu kazandırdık. Çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

CHP Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu ise, çocukluğunda Malatyaspor'un çok önemli bir yerinin olduğunu ifade etti. 

Aslanoğlu, gözünü Malatyaspor ile açtığını kaydederek, "Babamın milletvekilliği döneminde Sakaryaspor'u yenip, birinci lige (Süper Lige) çıktığımız dönemde kampta bir hafta futbolcularla birlikte kaldım. O zaman çok gençtim ve çok gurur duymuştum. Tabi Malatyaspor'un düştüğü bu hale herkes gibi bende çok üzüntü duyuyorum. Hep beraber Malatyaspor'u destek olmamız lazım. Başkanım burada tek başına mücadele veriyor. Kulübü sıkıntılardan kurtarmaya çalışıyor. Transferin önünü de açtı. İnşallah Malatyaspor hak ettiği yere gelecek. İnşallah Malatyaspor yine eski günlerine dönecek" dedi.

Aslanoğlu, çift kale maç sonrası futbolculara baklava ikramında bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız