SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Eskişehir'de Karşılama

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’a, Eskişehir’de Malatyalıların yoğun ilgisi. Pazar günü Eskişehirspor’la zorlu bir lig maçı oynamak üzere bu ile giden Malatyaspor futbolcuları kamp yapılan Yimpaş Otel’de çiçeklerle karşılandı. Malatyaspor’u konuk eden hemşerilerimiz deplasman masraflarını karşılarken Malatyaspor’u yalnız bırakmadılar.

Malatyaspor'un Eskişehir'deki masraflarını hemşehrilerimiz Eskişehir Polis Okulu Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, Asya Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mulla Şahbaz, Kilim Ufuklar Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yılmaz, işadamı Göral Çatak, Dr. Ayhan İnan, işletmeci Yavuz Yıldız, İnan Ecza Deposu Sahibi Ali İnan, İşadamı Mehmet Sonkaya ve Müteahhit işadamı Osman Şahin’in karşıladığı belirtildi.

Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, katkıda bulunanlara teşekkür ederken “Malatyaspor’un ne kadar büyük bir takım olduğunu, nereye gidersek anlıyoruz. Eskişehir’de yaşayan hemşerilerimizin desteği bizleri çok mutlu etmiştir. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Eskişehir’e gitmeden bizleri arayan Polis Okulu Müdürü Sayın Ekrem Nalcı, Malatyaspor’u misafir etmek istediklerini belirttiler. Bu bizleri gerçekten çok duygulandırdı” dedi.

Kavuk, bu desteğe layık olmaya çalışıp Eskişehir deplasmanından puanla dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ayrıca, Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, Eskişehir Polis Okulu Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü hemşerimiz Ekrem Nalcı'ya 44 numaralı Malatyaspor forması hediye etti.

Malatyaspor-Eskişehirspor maçı öncesi kulüp başkanı İlhan Kavuk'u arayarak, Eskişehir'de yaşayan Malatyalılar olarak takımı konuk etmek istediklerini ve deplasman masraflarını karşılayacaklarını belirten Nalcı, diğer Malatyalı işadamları ve taraftarlarla birlikte Malatyaspor'u karşıladı.

Kavuk, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirirken Nalcı'ya 44 numaralı ve üzerinde adının yazıldığı formayı hediye etti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız