SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Esnaftan Destek

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor için valilik tarafından başlatılan yardım kampanyasına, 10 bin YTL bağışta bulunuldu.

Vali Halil İbrahim Daşöz'ün Malatyaspor için başlattığı kampanyaya 10 bin YTL ile katılan Galericiler Odası başkanı Reşit Gök Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Malatyaspor'un düzlüğe çıkması için böyle bir kampanyaya katıldığını belirten esnaf Raşit Gök, "Maddi durumu iyi olanlar veya olmayanlar bu kampanyaya katkıda bulunmalı çünkü damlaya damlaya göl olur" diyerek, herkesi kampanyaya katılmaya davet etti.

Malatyaspor'da yaşanan idari ve maddi sorun nedeniyle başlattıkları yardım kampanyasına ilgi beklediklerini dile getiren Vali Daşöz ise, Reşit Gök'ün bu davranışının örnek olmasını dileyerek, "Herkes Malatyaspor'un hali ne olacak diye soruyor. Ancak Malatyaspor için ben ne yapabilirim diyen az. Söylemleri eyleme dönüştürürsek, birlikten kuvvet doğar düşüncesinde olursak, başaramayacağımız bir şey yoktur. Sosyal sorumluluk anlayışında el ele vermeliyiz ve takımı bu olağanüstü durumdan kurtarmalıyız"
dedi.

Malatyaspor olayını sadece spor olayı olarak görmemek gerektiğine değinen Vali Daşöz, "Bu ilin tanıtım aracıdır. Bu şehrin bir alt veya bir üst kümede olması demektir" ifadelerini kullandı.

MALATYASPOR HESAPLARI..
Bu arada, Malatyaspor'a bağış yapmak isteyen vatandaşların para yatırabilecekleri Malatyaspor banka hesapları bir kez daha hatırlatıldı.

Valilik, hesap numaralarını şöyle belirtti:

Ziraat Bankası Merkez Şubesi 48839835-5001
Halk Bankası Dörtyol Şubesi 559-05000006
İş Bankası Merkez Şubesi 4404404
İş Bankası Merkez Şubesi Euro Hesabı 1444444
İş Bankası Sanayi Şubesi 125078
Türk Ekonomi Bankası Merkez Şubesi Ve
Dörtyol Şubesi 1966
Halk Bankası Merkez Şubesi 05000035

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız