SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Gelenler ve Gidenler

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, devre arasında yaptığı transfer çalışmaları sonucu, Çek Cumhuriyeti’nden Zdenik Senkerik (fotoğraftaki), Tomas Michalek ve Jiri Masek ile Türkiye Liglerinden Sertan Eser, Serdal Boyraz, Evren Nuri Turhan, Emrah Eren ve Volkan Kürşat Bekiroğlu’nu kadrosuna kattı. Bu futbolcuların maçlara hangi forma numarası ile çıkacakları belirlendi.

Takımdan Ramazan Kahya, Mehmet Budak, Taner Demirbaş Sakaryaspor, Mehmet Albayrak Adana Demirspor, Güngör Tuğcu Alanyaspor, Fehmi Berk Sarıtaş Akçaabat Sebatspor ve Effa Owona Fransa ligine kiralık verildi, Brezilyalı Chris'in sözleşmesi feshedildi. Diğer Brezilyalı Katatua'nın da yurt dışında bir takıma kiraya verilmesine çalışıldığı, ayrıca bu futbolcuyla bazı hukuki sorunlar da yaşandığı öğrenildi.

Ara transferde alınan oyuncuların bilgileri şöyle:

Zdenik Senkerik: 19 Aralık 1980 Zilin doğumlu. Forma numarası 14. Boyu 1.76, 76 kilo. Forvet oynuyor. Bohemians Praha ve FK Jablonec takımlarının formasını giydi.

Tomas Michalek: 27 Kasım 1977 Mester Kravole doğumlu. Forma numarası 17. Boyu 1,77, 75,5 kilo. Orta saha oynuyor. Bohemians, Sparta, Kolin ve Jablonec formasını giydi.

Jiri Masek: 15 Ekim 1978 Mlada Boleslav doğumlu. Forma numarası 66. 1.90 boyunda, 82 kilo. Forvet oynuyor. Mlada Boleslav, Jablonec ve Teplice formasını giydi.

Sertan Eser: 18 Mart 1974 Nürnberg doğumlu. Forma numarası 70. 1,76 boyunda, 77 kilo. Forvet oynuyor. Konyaspor, Beşiktaş, İstanbulspor, Adanaspor, Yozgatspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor, Bursaspor, Gençlerbirliği ve Malatyaspor (2 kez) takımlarında oynadı. 21 kez ümit milli takım formasını giydi.

Evren Turhan: 10 Eylül 1974 Kayseri doğumlu. Forma numarası 7. 1.80 boyunda, 74 kilo. Orta saha oynuyor. Balıkesirspor, Kocaelispor, Galatasaray, Siirt Jetpa, Adanaspor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Ankaragücü, Malatyaspor (2 kez) formasını giydi. 2 A, 13 Ümit, 34 kez Genç Milli takımda oynadı.

Serdal Boyraz: 10 Aralık 1975 Malatya doğumlu. Forma numarası 29. 1.71 boyunda, 68 kilo. Orta saha oynuyor. Malatya Tecirlispor, Zaferspor, Ankara Emniyet, Ankara Şeker, Kırıkkalespor, Yeni Salihlispor, Kayserispor ve Denizlispor`da oynadı.

Emrah Eren: 13 Kasım 1978 İstanbul doğumlu. Forma numarası 41. 1.75 boyunda, 72 kilo. Savunma oyuncusu. Gaziosmanpaşa, İstanbulspor, Gaziantepspor, Galatasaray, Adanaspor, Kocaelispor ve Trabzonspor takımlarında oynadı. 20 Ümit, 28 A Genç, 22 B Genç, 1 kez C Genç Milli Takım formasını giydi; 8 gol attı.

Volkan Kürşat Bekiroğlu: 20 Aralık 1977 Adana Kadirli doğumlu. Forma numarası 47. 1.75 boyunda, 74 kilo. Savunma oyuncusu. Gaziantepspor, Adanaspor ve Trabzonspor takımlarında oynadı. 2 kez A2 milli takım formasını giydi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız