SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Genel Koordinatör

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da Genel Koordinatörlüğü'ne Süleyman Tekgül (fotoğrafta sağdaki) getirildi.

Malatyaspor Kulübü idari binasında Kulüp 2. Başkanı Fahrettin Eserdi ve genel koordinatörlüğüne getirilen Süleyman Tekgül ortak basın toplantısı düzenledi.

Malatyaspor 2. Başkanı Fahrettin Eserdi, Malatya'nın tanıdığı, Malatya'da futbol oynamış ve 13 yıl Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürlüğü görevini yapmış olan Süleyman Tekgül'ün, genel koordinatörlüğe getirildiğini açıkladı. Eserdi, "Malatyaspor olarak yapılanma anlamında eksiğimiz vardı. Bu konuda ilk adımı atıp, genel koordinatörlüğe Süleyman Tekgül'ü getirdik. Tam süre veremiyorum ancak bu hafta sonuna kadar teknik direktörlük sorununu çözmeye çalışacağız. Kulüp başkanımız, yönetimi ekonomik anlamda destek sağlayanları alarak oluşturacaktı. Ancak 31 Mayıs'taki kongre aceleye geldi. Yani, aday olmayacakken aday olduk. Sanırım bir kongre daha yapılabilir. Bu kongrede, kulübe maddi katkısı olanlar yönetime alınacak" dedi.

Genel koordinatörlüğe getirilen Süleyman Tekgül ise, Ankara Etimesgut Şekerspor'dan ayrılıp memleketi Malatya'yı tercih ettiğini ifade ederek, "Sıkıntıları giderme adına yönetimle birlikte çalışacağız. Hayırlı olur inşallah" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız