SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Karşılama Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, evinde görkemli bir şekilde karşılandı.
2005-2006 futbol sezonunda 40. yılını kutlayacak olan Malatyaspor, Bolu, Almanya ve Finlandiya kamplarından sonra şehire geldi. Uçakla Malatya Erhaç Hava Alanı'na gelen sarı-kırmızılı kafileyi, yüzlerce taraftar araçlarıyla uzun konvoylar halinde karşıladı.

Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Süleyman Karaman ve Sportif Direktör Selami Özdemir'in getirdiği kafileyi hava alanında, yöneticiler Suat Kozlulu, Ali Cengiz ve Cahit Özpınar ile yüzlerce taraftar coşkuyla karşıladı.

Malatyaspor kafilesiyle birlikte, pazar günü sezon açılışında Malatyaspor'un özel maç oynayacağı Kocalesipor kafilesi de Malatya'ya geldi. Malatyasporlu yöneticiler Kocaelispor Başkanı İbrahim Saral'a çiçek verdi.

Özellikle yeni transfer olan futbolcular da omuzlara alınarak Malatyaspor otobüsüne bindirildi. Daha sonra uzun kuyrukla Malatyaspor otobüsü şehire getirildi. Şehir turu atan Malatyaspor kafilesine Malatyalılar büyük ilgi gösterdi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, kampın ardından Malatya'ya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve yeni sezonda iddialı olduklarını ifade ederken, yeni transferler edilen futbolculardan Aytaç Ak, ilk sıralar için mücadele edeceklerini söyledi.

Gençlerbirliği'nden transfer edilen Mustafa Özkan ise kafileyi coşkulu şekilde karşılayan taraftarlara teşekkür ederken, onlara layık olmaya çalışacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız