SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Moral Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'a destek için başlatılan moral yemeği kampanyası devam ediyor.

Bu kapsamda Altın Yunus İşletmesi tarafından Malatyaspor teknik heyet ve futbolcular ile bazı yöneticilerin yer aldığı yemekli bir eğlence programı düzenlendi. Kolbastı, çiftetelli ve halay eşliğinde gerçekleştirilen moral yemeği programında en büyük ilgiyiyse Sarı-kırmızılı futbolcu Selim Akbulut'un oğlu Kayra gördü.

Altın Yunus İşletme Müdürü Akın Özçiçek, Malatyaspor'u tekrar Süper Lig'de görmek istediklerini söyledi. Özçiçek, Malatyaspor'un Süper Lig'e çıktığı dönemi halen unutamadıklarını kaydederek, "İnşallah sizlere verilen bu moral desteği sadece bizlerle kalmaz, Malatya'nın önde gelen kurum ve kuruluşları da aynı bu desteği sizlere verirler. Malatya ve Malatyaspor'a gönül veren, Malatyalı olan herkesin bu takıma destek vermesi gerekiyor. Gönlümüz, Malatyaspor'u hak ettiği yer olan Süper Lig'de görmeyi diliyor. Ben Antalya'da play off maçlarında almış olduğum Malatyaspor bayrağını evimin en değerli köşesinde sergiliyorum. Geçmişte yaşadığımız bu heyecanı şimdi birlikte yeniden yaşamayı istiyoruz" dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, kendilerine verilen destekten ötürü teşekkür ederek, "Umarım dilekleriniz gerçek olur ve bir gün şampiyonluk kutlamalarını hep beraber yaparız. Biz takım olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu yolda da bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Destek olduğu sürece işimiz de kolaylaşır" diye konuştu.

Takım Kaptanı Fatih Sezer ise, "Malatya halkı bizlere sahip çıksın. Sahip çıkıldığı zaman bizim gücümüz daha da çoğalıyor. İnşallah bugün ki moral yemeği Çaykur Rizespor maçı öncesi uğurlu gelir. Üç puan alıp, her hafta buraya geliriz diye düşünüyorum" dedi.

Konuşmaların ardından ise Malatyasporlu futbolcular pistte hünerlerini sergiledi. Çiftetelli ile başlayan eğlence, Kolbastı oyunuyla devam etti. Gece Sarı-kırmızılı futbolcuların halayı ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız