SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Moral Ziyaretleri

A- A+ PAYLAŞ

Antalya Belek'te 2. etap kamp çalışmalarını sürdüren Malatyaspor kafilesini kulüp eski başkanlarından Hikmet Tanrıverdi, Isparta-Eğirdir'de görev yapan Yeşilyurt ilçesi eski kaymakamı Serdar Cevheroğlu ve MİAD Başkanı Yunus Akdaş da ziyaret ederek, moral verdiler.

TANRIVERDİ'NİN ZİYARETİ..
Malatyaspor’un Antalya Belek’te kamp yaptığı oteli eski başkanlardan Hikmet Tanrıverdi ile Malatyalı İşadamları Derneği Başkanı Yunus Akdaş ve bu derneğin yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Yılbaşı sonrası gerçekleşen ziyarette Tanrıverdi ve Akdaş, Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç ile futbolculara başarı dileklerinde bulundular.

Ömeroviç, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür etti.

CEVHEROĞLU'NUN ZİYARETİ..
Bu arada Malatyaspor kampını ziyaret eden, eski Yeşilyurt Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, başarı dileğinde bulundu. Cevheroğlu’nu, kampta bulunan Malatyaspor yöneticilerinden Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz ile Mali Kaynak Sorumlusu İlhan Deniz ağırladı.

Halen Isparta’nın Eğirdir ilçesinde kaymakamlık yapan Cevheroğlu, Yeşilyurt’ta görev yaptığı dönem içerisinde güzel anıları olduğunu, Malatya’yı her zaman özlemle andığını söyledi. Cevheroğlu, Malatya’da bulunduğu süre içerisinde Malatyaspor maçlarını kaçırmıyordu.

Cevheroğlu, Başkan İlhan Kavuk’un sorunların üstesinden geleceğine inandığını belirterek “İlhan Bey, bu işi biliyor. Daha önceden deneyimi de var. Malatyaspor’u sağlam bir yapıya kavuşturacağına inanıyorum. Malatyalıların kendisine destek olması gerekir” dedi.

Cevheroğlu ile birlikte Belek IC Oteldeki kampa gelen Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Savaş Uysal ve otel işletmecisi İlyas Can da başarı dileklerinde bulundular.

Belediye Başkanı Şengöl, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz’ün daha önce Isparta’da görev yaptığını ve kendisini oradan tanıdığını belirterek “Malatya ve Malatyaspor çok şanslı. Sayın Daşöz çok çalışkan ve başarılı bir yöneticidir. Malatya ve Malatyaspor için güzel işler yapacağına eminim” dedi.

Konuklar, Malatyaspor’a Eğirdir elması, Malatyaspor ise konuklara kayısı ikram etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız