SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a ''Ödül'' Morali

A- A+ PAYLAŞ

Özel Rahime Batu Koleji tarafından düzenlenen 'Malatya'da Yılın Sporcusu Anketi'nde Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi yılın spor adamı, Teknik Direktör Ziya Doğan yılın teknik direktörü ve Malatyasporlu futbolcular Mert Korkmaz ile Bilal Kısa ise yılın futbolcuları seçildi.

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Teknik Direktör Ziya Doğan ve Malatyasporlu futbolcular Mert Korkmaz ile Bilal Kısa, Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Törene, Vali Halil İbrahim Daşöz, Emniyet Müdürü Orhan Savaş, Yeşilyurt Kaymakamı Serdar Cevheroğlu, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Bulut, AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.

Törende ödülünü Vali Halil İbrahim Daşöz'ün elinden alan Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, "Bu yıl takımımız biraz olumsuz sonuçlar aldı. Ligdeki durumumuz pek iyi değil. Ama bakıyorum Malatya insanının sevgisi, yine bizimle birlikte. Bu kadar olumsuz sonuca rağmen o sevgi, bizi daha çok çalışmaya, daha çok uğraşmaya itiyor" diye konuştu.

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise törende yaptığı konuşmada, "Ben bir Anadolu takımının şampiyon olması gerektiğine inanan bir teknik adamım. Onun mücadelesini veriyorum. En büyük hayalim, bir Anadolu takımını zirveye oynayıp şampiyon olması ve onun da başında benim olmamdır. Bu hayatımın en büyük idealidir" dedi. Teknik Direktör Ziya Doğan'a plaketini Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Bulut verdi.

Törende, Malatyaspor Kaptanı Mert Korkmaz da yılın futbolcusu ödülünü alırken, Malatyaspor'un milli futbolcusu Bilal Kısa ise ilk ödülünü aldığını ve bundan sonra daha çok çalışacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız