SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Öğrenci Desteği

A- A+ PAYLAŞ

'91 Bin Dev Öğrenci Kurulu', Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'a para yardımı yapma kararı aldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nde, Vali Halil İbrahim Daşöz başkanlığında bir toplantı yapan 91 Bin Dev Öğrenci Kurulu, sıkıntılı bir süreçten geçen Malatyaspor'a 50 bin TL maddi yardımda bulunma kararı aldı. Vali Halil İbrahim Daşöz, 91 Bin Dev Öğrenci Kurulu'nda, Malatyaspor'a yardım konusunun görüşüldüğünü ve konunun karara bağlandığını belirterek, "Malatya'nın Altın Değerleri madalya satışımız devam ediyor. Madalya satışlarımızın öncesinde elde edilecek gelirin bir kısmının Malatyaspor'a yardım olarak
aktarılacağını söylemiştik. Bugün de bu konuyla ilgili bir görüşme yaptık ve öğrencilerimiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçen Malatyaspor'a 50 Bin TL yardım da bulunma kararı aldı. Tüm Malatya halkının da Malatyaspor'a yardım yapması için çağrıda bulunuyoruz. Takım sportif ve maddi olarak iç açıcı bir durumda değil, aldığımız bu karar umuyorum ki, Malatya'ya da bir ivme kazandırır" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, 91 Bin Dev Öğrenci Kurulu'nda yapılan ve yapılacak projelerin değerlendirildiğini ifade ederek, "Malatyaspor şu anda sıkıntılı bir süreç içerisinde. Takımın moral kazanması için kurulumuz destek verme kararı almıştır. Umuyoruz ki, bu yardım Malatyaspor'a moral kazandırır" diye konuştu.

91 Bin Dev Öğrenci adına bir konuşma yapan Rabia Narinç de, Malatyaspor'un Malatya'nın tanıtımına büyük katkı sağladığını ve kendilerinin de Malatyaspor'a destek verme kararı aldıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız