SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Ordu'dan İcra..

A- A+ PAYLAŞ

ORDU- Ordu Gençlik Spor İl Müdürlüğü, TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor, Malatyaspor ve Trabzon Amatör Küme takımlarından Yalıspor'u icraya verdi.

Samsunspor, 2006-2007 futbol sezonunun ilk haftasında Ordu'da karşılaştığı Orduspor'a yenilince kırmızı-beyazlı taraftarlar olay çıkardı ve stadın koltuklarını sökerek sahaya yağdırdı. Bu olaydan sonra statta 20 bin YTL zarar tespiti yapıldı. Yine bu yıl Nisan ayında Ordu'da oynanan karşılaşmada rakibine yenilen Malatyaspor'un taraftarları takımlarına tepki göstermiş ve sahaya koltuk yağdırmıştı. Bu olayda da 2 bin YTL'lik zarar belirlendi. Mayıs ayında Ordu'da oynanan 3. Lig'e yükselme maçında ise
Bafraspor'a yenilmeyi hazmedemeyen Yalıspor taraftarları da ortalığı birbirine katmış ve olay çıkarmışlardı. Sahaya giren ve ortalığı savaş alanına çeviren Yalıspor taraftarlarının stada verdiği zarar 18 bin YTL olarak belirlenmişti. Bu olayların ardından, Ordu Gençlik Spor İl Müdürlüğü, zararların karşılanması için söz konusu 3 kulübe defalarca yazı yazarak zararların ödenmesini istedi. Ancak ödeme yapılmayınca Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğine başvuran İl Müdürlüğü, icra takibi yapılmasını istedi.

İcra davasını takip eden Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği önümüzdeki günlerde bu kulübe gereken hukuki yaptırımları uygulamaya hazırlanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız