SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Prim Dopingi

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, DİSKİspor maçında alınan beraberlik sonrası teknik heyet ve futbolculara prim verildi. Bu arada sarı kırmızılı takımın Pazar akşamı Belediye Vanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladığı bildirildi.

DEPLASMAN BERABERLİĞİNE PRİM..
Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca, "DİSKİspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolcularımıza galibiyet ve beraberlik almaları durumunda prim açıklamıştık. Takımımız zorlu deplasmandan bir puanla döndü. Yönetim olarak teknik heyet ve futbolcularımızın primlerini dağıttık" dedi.

Dağıtılan primin tutarının 10 bin lira civarında olduğu öğrenildi.

MAÇA HAZIR..
Bu arada Malatyaspor, Pazar akşamı Belediye Vanspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Malatyaspor Tesisleri'nde kampa girdi.

İnönü Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan maça taraftarları beklediklerini belirten, şartlar ne olursa olsun Belediye Vanspor maçını kazanmak istediklerini ifade eden Basın Sözcüsü Elkoca, "Belediye Vanspor iyi bir kadro kurdu. Tecrübeli bir ekibe sahipler. Ancak Malatyaspor olarak şartlar ne olursa olsun karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Malatyasporlu bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmazlarsa, hep birlikte el ele başarılı oluruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız