SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor'a Sahip Çıkacağız'

A- A+ PAYLAŞ

SP Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, seçim çalışmalarını Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi, Başharık, Yıldıztepe mahallelerinde sürdürdü.

Çerçi'nin seçim çalışmalarına ilişkin partisinin yayınladığı bülten şöyle:

"Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, İl Başkanı beraberinde Mehmet Asiltürk, Meclis Üyeleri İle Birlikte Yeşiltepe Hoca Ahmet Yasevi,Başharık,Yıldıztepe,Mahallerine Ziyarete Ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi, Başharık, Yıldıztepe Mahallelerine Gelirken, Mahalle Sakinleri Tarafında Muhteşem Bir Karşılama Yapıldı. Mahalle Sakinleri Çerçi’yi Havaiyi Fişeklerle Coşkulu Bir Karşılama Yaptılar.Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Kendisine Gösterdikleri Bu İlgiden Dolayı Mahalle Halkına Teşekkür Etti.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, düzenlenen toplantılarda kısa Bir Konuşma Yaparak Şöyle Dedi: 29 Martta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Siz kıymetli hemşerilerimiz sandık başına giderek Malatyamızı 5 yıl yönetilen değil, de yöneten bir Belediye Başkanı seçeceksiniz.

Malatya’ya Belediye Başkanı seçerken kararınızı iyi vermeniz gerekiyor. Seçeceğiniz Belediye Başkanı Malatya’mıza yapacakları projelerinin mutlaka olması gerekiyor. Adayımız Sayın Mehmet Yaşar Çerçi’nin Malatya’mız için güzel projelerinin olduğunu ve yapılacak bu projelerde her mahallemize eşit bir şekilde hizmet edilecektir dedi.

Malatya Belediye Başkanı Yapacak bir adayın bazılarının dayatmasıyla gelip de Malatya’ya ne hizmet yapacaklardır ve Malatya hemşerilerimizin yakından tanıdığı ve projeleriyle gelen adayımız Sayın Mehmet Yaşar Çerçi’ye destek vermenizi istiyorum. Sayın Çerçi, tecrübesiyle daha önce Malatya’mıza 5 yıl gibi bir dönemde hizmet etmiştir ve yine siz kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle yeniden Çerçi’yi seçerek siz değerli ve kıymetli hemşerilerimize hizmet edecektir dedi.

Belediye Başkan Adayı Çerçi: Bizler Malatya’mıza hizmet yapmak için yola çıktık. Geçmiş dönemde nasıl hizmetleri eşit şekilde vatandaşlarımıza sunduysak yeni dönemde de aynı şekilde adil ve eşit olarak hizmetlerimize devam edeceğiz dedi. Yapacağımız hizmetler Malatyalı hemşerilerimiz içindir.

Bizler Malatya’mıza hizmet yapmak için bu yola çıktık ve bazıları gibi ona buna çamur atarak değil biz hemşerilerimize yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz. Projelerimizi anlatırken bile hiç kimseye çamur atmadan yolumuza devam ediyoruz. İşte bir bakınız bazılarının etekleri tutuştu ve bakınız ki bunlar seçimi kaybedeceklerini anladılar ve başka yollara başvurmaya başladılar ve çamur atmaya başladılar. Biz hizmet için yola çıktık ve Malatyalı hemşerilerimize ve Malatya’da yaşayan hemşerilerimize hizmet etmek için yola çıktık ve yolumuza devam ediyoruz biz onlar gibi hiç kimseye çamur atmayacağız dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi, Başharık, Yıldıztepe Mahallerine de konuşurken Mahalle sakinleri tarafından büyük başkan diye tezahurat yaparak Çerçi’ye deste verdiler.Mahalle sakinler tarafında kendi Mahallelerinde sorunlarının olduğunu anlatırken ve kendi Mahallelerinde sorunlarının olduğunu ve bizim bu sorunlarla hiç kimse ilgilenmiyor ve bizde Mahalle sakinleri olarak 29 Marta desteğimizi Çerçi’ye vereceklerini söylediler.Mahalle sakinleri kim ne derse desin onlar çamurda atsalar bizde 29 Marta Çerçi’yi destekleyeceğiz dediler.

Çerçi, Konuşmasını Şöyle Tamamladı: Bizler göreve geldiğimizde hemşerilerimizin sorunlarını ve Mahallelerimizde eksik olan sorunları bir an önce çözeceğiz. Bizler hizmet için yola çıktık ve bu hizmetleri her Mahallemize eşit bir şekilde yapacağız ve yapılacak bu hizmetlerse halkımız arasında ayrımcılık yapmadan eşi bir şekilde dağıtılacaktır dedi. Bizler daha önceden Malatyalı hemşerilerimize nasıl ayrım yapmadan hizmet yaptıysak bunda sonrada bu hizmetlere aynı şekilde ve şevkle devam edeceğiz dedi.29 Marta yapılacak yerel seçimlerde hemşerilerimizin mutlaka sandık başına giderek oylarını kullanmalarını isterken burada seçeceğiniz Belediye Başkanı yönetenler değil, de yöneten Başkan olsun dedi. İşte bakınız bazıları şu günlerde tutuşmaya başladılar baktılar seçimi kaybedeceklerini görünce çamur atmaya devam ediyorlar. Ama biz onlar gibi olmayacağız biz hemşerilerimize hizmet için yola çıktık biz yolumuza bakıyoruz dedi.

Malatyaspor taraftarları ise Çerçi’den Malatyaspor’a yardımcı olmalarını isterken, Malatyaspor’umuzun şu andaki yerinin hiç de iyi olmadığını söyleyen Malatyaspor taraftarlar ise ne hikmetse Malatyalı siyasilerimiz Malatyaspor’a yardımcı olacaklarını söylemişlerdir ama ne hikmetse Malatyaspor’a sahip çıkan bile yoktur dedi. Saadet Partisi Malatya belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Malatyaspor’un şu anki durumundan bizlerin de rahatsız olduğunu söylerken biz göreve gelir gelmez Malatyaspor’umuza el atarak ve daha önceden nasıl Malatyaspor’umuza sahip çıktıysak bugünde sahip çıkacağız dedi. Biz Malatyalıyız ve Malatyaspor’umuza da sahip çıkacağız ve Malatya’mıza, da sahip çıkacağız dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız