SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatyaspor'a Sahip Çıkalım..''

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Malatyasporlular Derneği Başkanı Ekrem Aybek, yaptığı basın açıklamasında, “Malatyaspor’a destek ve sahip çıkma” çağrısında bulundu. Merkezi Almanya’da bulunan derneğin başkanı Aybek, açıklamasında şunları söyledi:

“Malatyasporumuzun bu yıl sezon başından beri giden kötü bir gidişatı var. Sizinde takdir edeceğiniz gibi Malatyaspor, Malatya ili için çok önemli bir kurumdur. Biz uzaklarda yaşayan Malatyalılar olarak bunu daha iyi görebiliyoruz.

Malatyasporumuz, Malatya ilinin ekonomisine ciddi faydalar sağlamaktadır. Malatya ilinin tanıtımına çok büyük katkısı vardır. Özellikle büyük takımlarla oynanan maçlar öncesinde Malatya ilinin belkide milyonlarca dolarlar verilerek yaptırılamayacak tanıtın reklamı yapılmaktadır.

Malatyasporumuzun, Malatyamıza daha saymadığımız bir çok yararları vardır. İşte bunun içindir ki, Malatyalıyım diyen ve Malatyayı seven herkesi özellikle fedakar taraftarımızı bu kötü günlerde Malatyasporumuza sahip çıkmaya davet ediyoruz. Gerçek sevgi yürekten sevmek iyi gündede kötü gündede Malatyasporumuza sahip çıkmakla olur.Güzide ve güzel Malatya insanına yakışanda budur.

Biz Avrupa Malatyasporlular Derneği (A.M.D) olarak iyi günlerde olduğu gibi bu geçeceğine inandığımız kötü günlerde de Malatyasporumuza, Sayın Başkanımıza, Malatyaspor yönetim kuruluna, teknik ekibimize, futbolcularımıza, fedakar taraftarımıza sonuna kadar sahip çıkıyoruz ve onlara güveniyoruz. En kısa zamanda bu kötü gidişata bir çözüm bulunacağına inanıyoruz.

Bizler bütün Malatyalılar olarak hiçbir panığe kapılmadan gücümüzü birleştirip azim ve inançla Malatyasporumuza sahip çıkalım.Bu sahip çıkma Malatyalıyım diyen herkesin görevidir diye düşünüyoruz.

Çünkü bu Malatyaspor biz Malatyalılara geçmişte çok güzellikler ve özellikler yaşattı.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız