SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatyaspor'a Sormak Lazım!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, sonucu "çok güzel bir galibiyet" olarak nitelendirirken, Kocaelispor hocası Osman Çakır çok istekli oynadıklarını belirttiği Malatyaspor'u tebrik etti ve bu futbolu oynayan takımın şampiyonluk mücadelesi vermesi gerektiğini ifade etti.

MALATYA CEPHESİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Ömeroviç, maç sonrası şunları söyledi:

"Öncelikle futbolcuları tebrik etmek istiyorum. Çünkü gerçekten çok güzel galibiyet aldık. Aynı zamanda bu zor dönemde bize destek verenlere teşekkür etmek istiyorum. Onun için bu galibiyetten sonra her şey Malatyaspor için daha güzel olacak. Kocaelispor’un da süper lige çıkacaklarına inanıyorum."

Ömeroviç'e sorulan sorular ve yanıtları da şöyle:

SORU: Çok istekli ve arzulu bir oyun ortaya konuldu, bunu neye bağlıyorsunuz ?
ÖMEROVİÇ: Bunu bir şeye bağlamak şu anda belki yanlış olur. Uzun zamandan beri 4- 4.5 aydır beraberiz. Baktığımızda yetenekli oyuncularımız var. Sonuçta iyi bir motivasyon yakaladılar bugünkü maçta. Tribünde de destek geldi.Gerçekten iyi bir oyunla bugünkü galibiyeti aldık.

SORU: Kocaelispor’u bu kadar kötü bekliyor muydunuz ?
ÖMEROVİÇ : Beklemiyorduk daha doğrusu. Çok güçlü bir takım. Son zamanlarda formda bir takım. Ama sonuçta biz iyi oynadık, belki bundan dolayı onlar etkisiz kaldı olabilir.

KOCAELİ CEPHESİ..
Kocaelispor Teknik Direktörü Çakır ise şöyle konuştu:

"Kaybettiğimiz için üzgünüz. İlk 2 ‘ye kalmak için kazansaydık. çok büyük bir avantaj sağlayacaktır. Maalesef bugün oyuna iyi başladığımızı düşünüyorum savunma anlamında. İlk yarının sonunda ve ikinci yarının başında yediğimiz golle oyun anlayışımız, her şeyi bozdu.
Malatyaspor’u da tebrik etmek istiyorum çok istekli ve arzululardı. Eskişehir olsun Antalya deplasmanında olsun bu kadar zorlanmadık. Malatyaspor’u tebrik etmek istiyorum. Malatyaspor’u bu kadar istekli olduğunu görmedik. Gerçi iyi futbolculardan kurulu olduğunu biliyorduk. Maçın her yerine istek ve arzularını yansıttılar. Bu kadar istek ve arzulu bir takımın ligde lider olması gerekiyor, şampiyon olması gerekiyor bana göre. Malatyaspor’un bu kadar istek ve arzusunu başka maçlara niye yansıtmadığını Malatyaspor’a sormak lazım. Ama bugün çok istek ve arzululardı. Tebrik etmek istiyorum.

Kocaelispor olarak 4 maçımız kaldı. Bugünkü mağlubiyeti üzerimizden hemen atmamız ve toparlanmamız gerekiyor.

Malatyaspor’un futbolcu kalitesini biliyorduk. Onları durdurup ondan sonra üzerlerine gitmeyi düşündük. 2-0’dan sona risk aldık. Ondan sonra Malatyaspor üstümüze geldi ve gelen de gol oldu."

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız