SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Sürpriz Karşılama

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Orduspor'la deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılı kafile, "uzun" bir yolculukla gece Ordu'ya ulaştı ve kampa girdi. Malatyaspor Kafilesi, yolculuk güzergahında yeralan Trabzon Havaalanı'nda Malatyalı üniversite öğrencilerinin sürpriz karşılamasıyla moral buldu.

Orduspor'la Pazar günü saat 14.00'de karşı karşıya gelecek olan Malatyaspor, Cumartesi sabah 09.45 uçağıyla Malatya'dan İstanbul'a hareket etti. Basın sözcüsü Ali Cengiz başkanlığındaki kafile, saat 17.30'a kadar İstanbul'da bazı alışveriş merkezlerini dolaşarak vakit geçirdi ve 17.30 uçağıyla Trabzon'a hareket etti.

SÜRPRİZ KARŞILAMA..
Malatyaspor Kafilesi, Trabzon havaalanına indiğinde, bu kentteki üniversitede öğrenim gören bir grup Malatyalı gencin sürpriziyle karşılaştı. Ellerindeki pankartlarla Malatyaspor'u karşılaşan gençler, tezahürat yaparak moral verdiler.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Malatyalı Öğrenciler Grubu ve Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği Trabzon temsilciliğinden Başkan Zekeriya Çelebi, Başkan Yardımcıları Mehmet Balaman ve Miraç Ergöç, Genel Sekreter Buğra Kağızmanlı ile Muhasip Burak Kutlu sarı-kırmızılı kafileyi karşıladılar.

Başkan Zekeriya Çelebi, yönetici ve futbolculara “Hoş geldiniz” dedikten sonra Malatyaspor kafilesinin Trabzon havalimanına geleceğini son anda öğrendik ve bundan dolayı sadece yönetimden birkaç arkadaşlarla katılabildik. En azından karşılayabildiğimiz ve yalnız bırakmadığımız için sevinçliyiz. Bugünlerde Malatyasporumuza daha çok sahip çıkmalıyız. Derneğimiz adına Malatyaspora canı gönülden başarılar diliyoruz.”şeklinde konuştu.

ORDU'YA GEÇTİLER..
Havaalanında kısa bir süre kalan Malatyaspor, daha sonra Malatya'dan Trabzon'a giden otobüsüyle Ordu'ya hareket etti.

Futbolcu kadrosunda Emrah Tuncel, Eray Serbes, Mehmet Budak, Murat Duman, Alper Akıcı, Turgay Koyuncu, Serdar Samatyalı, Mehmet Albayrak, Atilla Birlik, Selim Akbulut, Güngör Tuğcu, Muammer Sancaklı, Hasan Engin Ekler, Serkan Dökme, Mustafa Olcayto Ergen, Hakan Söyler, Zafer Demiray ve Ramazan Kahya'nın bulunduğu Malatyaspor kafilesi, akşam Ordu Balıktaş Oteli'ne giderek, kampa girdi.

Mustafa İlker Coşkun, Özgür Çetiner, Muhittin Gürses, 4. hakem Hüseyin Altıntaş'tan oluşan hakem kadrosu tarafından yönetilecek ve saat 14.00'de başlayacak maçta Malatyaspor en az 1 puan almayı hedefliyor. Rakip takımı, geçen yıl Malatyaspor'da da görev yapan İsmail Kartal çalıştırıyor.

FOTOĞRAF: Malatyaspor'u Trabzon'da karşılayan Malatyalı öğrencilerden bir grup.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız