SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a TÜFAD Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi yönetimi, Malatyaspor yönetim, teknik heyet ve futbolcularını ziyaret etti.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan TÜFAD Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Muharrem Zeyno, Malatyaspor'a başarılar dileyerek, "Malatyaspor zor bir süreçten geçiyor. Gerek yönetim, gerek teknik heyet gerekse futbolcular büyük biz özveriyle çalışıyor. Biz de kendilerine destek olduğumuzu göstermek amacıyla bu ziyarette bulunduk. Bundan sonraki süreçte Malatyaspor'a başarılar diliyoruz" dedi.

Malatyaspor Kulüp Başkanvekili Mehmet Aydın ise, ziyaretleri dolayısıyla TÜFAD Malatya Şubesi yönetimine teşekkür ederek, "Malatyaspor'un içinde bulunduğu durumu herkese biliyor. Bizler takımın eski haline dönmesi için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Sizlerinde bizlere böyle desteklerde bulunmanız camiamızı mutlu etmiştir. Bundan sonrada sizleri her zaman yanımızda görmeyi istiyoruz" diye konuştu.

Ziyarete, TÜFAD Malatya Şubesi'nden Başkan vekili Muharrem Zeyno ve yönetim kurulu üyeleri Nihat Bayındır, Bayram Baysal, Eyüp Menge, Berkan Erkoç katılırken, Malatyaspor Kulüp Başkan Vekili Mehmet Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Faysal Elkoca, Muharrem İmik, Metin Kaya, Kazım Kılıç, Veysel Karaçay ile teknik heyet hazır bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız