SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'a Vali Morali

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor’u Vali Ulvi Saran ziyaret etti. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Saran, tesisler hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Saran, “Malatyaspor, Malatya’nın değeridir. Takımın eski başarılı günlerine geri dönmesini istiyoruz. Malatyaspor’un başarılı hayatını sürdürmesinin arzusu içerisindeyiz. Kulübümüzün faaliyetlerini yerinde görmek için buraya geldim. Art arda yaşanan başarısızlıklardan sonucunda geçen yıllardan ortaya çıkan gelişmeler, takımın küme düşmesi, moral bozuklukları ve olumsuzluklardan sonra önümüzdeki günlere umutla bakmanın iyi olacağını düşünüyorum. Oyuncularımıza moral vermek amacıyla bizde burada bulunuyoruz. Başarıda başarısızlıkta insanlar içindir. Ama oyuncularımızın genç ve dinamik olduklarını görüyoruz. Önümüzdeki haftalara çok daha pozitif bakmalarını istiyorum. Başarılı olacaklardır. Bu yönden kendilerinin şevk ve heyecanla çalışmalarını istiyorum. Ben de fırsat bulabildikçe takımı maçlarda yalnız bırakmayacağım. Bazen işlerimiz dolayısıyla gelemeyebiliyoruz ama takımımızı izlemek bizim için bir zevktir. İçinde bulunulan bu dönem sadece dünün eseri değildir. Uzun bir dönemin ihmallerinin sonucudur. Bu nedenle başarılara uzun vadeli bakmak gerekiyor. Esas anlamlı olan uzun vadeli bir plandır ve başarının istikrarlı olmasını sağlamaktır. Geniş bir çerçevede spor imkanlarının geliştirilmesi gerekiyor. Biz bu konuda elimizden geleni azami olarak yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bir spor atağı başlatıyoruz. Başta futbol olmak üzere, diğer bütün branşlarda halkımızın spor aktivitelerine katılması ve gençlerimizin spor zemininde aktif olarak yer almalarını sağlayacak. Meyveleri çok kısa sürede alınmayabilir ama gençlerimizin spor faaliyetlerine girmelerini sağlamak daha iyi olacaktır. Her şey sıcak ve nakit parayla çözülmez. Eğer istikrarsız bir yapınız varsa, ne kadar yüksek para tahsis etseniz bile istediğiniz sonucu elde edemezsiniz. Başarılarda kısa vadeli olur. Bu nedenle tesis alt yapı konusunda gündemde olan ve epeyce bir süreden beri proje sorunlarıyla ilgili Orduzu Pınarbaşı’ndaki tesisimizle ilgili planlamayı bitirdik önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak. Bunun dışında da üzerimize ne düşüyorsa her şeyi yapacağız. Ben, Malatya halkımızı ve iş adamlarımızı Malatyaspor’a destek olmaya çağırıyorum” dedi.

Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Muharrem İmik ise, Vali Ulvi Saran’ın ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Umuyorum bu moral ve motivasyonla önümüzdeki maçı kazanarak, yolumuza devam ederiz” diye konuştu.

Takımın Genel Menajeri Aziz Yiğit de, “Sayın Valimizin takımımızı böyle bir günde ziyaret etmesi bizleri oldukça memnun etmiştir. Takımımız zor günlerden geçiyor ve yaşanan sıkıntılar ile ilgili Sayın Valimize bir rapor vereceğiz. Herkes sizlerden beklenti içerisinde. Süper Lig de oynayan bir takımın şu haline baktığımızda çok olağan dışı bir durumda. Malatya’nın ileri gelenlerinden destek bekliyoruz” ifadesine yer verdi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar’da, Vali Ulvi Saran’a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, “Mülki amirlerimizden bu tür ziyaretleri bekliyoruz. Yapılanma konusunda çok iyi bilgilere sahipler. Umarım bunları hayata geçirme noktasında hep birlikte çalışırız. Bizler bugün ki ziyaretlerinden güç aldık” dedi.

Takım Kaptanı Fatih Sezer ise, “Sayın Valimizin buraya gelerek bizlere destek vermesiyle üzerimize düşen görevleri yaparak, Malatyaspor’u hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Ulvi Saran, teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulundu. Bir süre takımın idmanını da takip eden Saran, tesisler hakkında bilgiler aldı.

Öte yandan Kulüp Basın Sözcüsü Muharrem İmik, Vali Ulvi Saran’a takımın sıkıntılarını ve projelerini içeren bir dosya sundu. İmik, takımın geçen 10 yılının incelenmesi için Saran'dan destek istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız